Na Asosu ga opisuju kao najveći trend, a ljudi su zbunjeni: "Kako se zove ovaj odjevni komad?"

Kupci se na društvenim mrežama rugaju komadu koji se trenutačno prodaje na Asosu
Vidi originalni članak

Svakih nekoliko tjedana neki komad na web shopovima izazove podijeljene reakcije na društvene mreže... Od čudnih natikača preko traperica koje ne ispunjavaju svoju svrhu pa do bicki-sportskih haltera!

S obzirom na to da ovaj odjevni komad nema neko pravo ime, odlučili smo ga nazvati upravo tako - prodaju se na Asosu za 14 funti i dostupne su u crnoj boji. Visokog su struka te imaju neobične izreze te ih upravo oni čine malo manje nosivima. 

Na Asosu ovo navode kao jedan od najvećih trendova, a proizvod su opisali kao komad koji daje samopouzdanje za izraživanje vlastite individualnosti. 

Naravno, reakcije na društvenim mrežama nisu izostale pa su se mnogi pitali čemu one zapravo služe, drugi ih nazivaju odvratnima, a neki kažu kako ne vide u kojim bi ih se okolnostima mogli ili trebalo nositi... Eventualno na festivalima, kažu neki. 

Neki korisnici su i posprdno komentirali kako će odlično izgledati uz leopard uzorak! 

 

>> U videu pogledajte kako kombinirati velike zimske trendove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".