My Lovely Bag jesensku kolekciju predstavio na Milan Fashion Weeku

Predstavljena je jesenska kolekcija, uz retrospektivu nekih starijih upečatljivih modela
Vidi originalni članak

Domaći brend My Lovely Bag, na čelu s dizajnericom i vlasnicom brenda Marijom Perić, nakon 9 godina postojanja na domaćoj modnoj sceni, svoj rad je predstavio na ovogodišnjem Milan Fashion Weeku. Predstavljena je jesenska kolekcija, uz retrospektivu nekih starijih upečatljivih modela.

Kolekcija predstavljena u Milanu krije modele u kojima se mogu pronaći ljubiteljice različitih stilova i modnih izričaja. Od aktualne jesenske kolekcije jednostavnih linija, nenapadnog dizajna, decentnih ukrasa poput remenja neobičnih oblika ili remenja upotpunjenih lancem, pa sve do unikatnih luksuznih krznenih torbica, upečatljivih boja, uzoraka i metalnih ukrasa.

Predstaviti svoj dizajn pred ovom respektabilnom modnom publikom koja je uzvratila najljepšim ovacijama, veliki je uspjeh te ujedno i velika nagrada trudu i radu ovog brenda, koji iz sezone u sezonu oduševljava domaće obožavateljice modnih dodataka.

Trenutno jedini modni skaut za cijeli Balkan platforme Milan Fashion Week za Emergeing Talent Milan, Josip Grabovac, prepoznao je jedinstvenost i kvalitetu ovog brenda te je nakon njegovog predstavljanja, na adresu My Lovely Bag početkom ljeta stigla pozivnica za ovaj važan modni događaj.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".