Muškarci, žena vas više neće čudno gledati: Pronašli smo način kako joj objasniti što je zaleđe!

Muškarci su uvjereni kako žene nikad neće shvatiti što je ofsajd, no očito je kako su nam samo objašnjavali na pogrešan način!
Vidi originalni članak

 

"Je l' znaš šta je ofsajd?" - pitao me prijatelj Marko dok smo sjedili na kavi. Naravno da nisam odmah rekla da ne znam, već sam važno krenula objašnjavati jer onako, koja žena to ne zna. Nakon mojih nekoliko neuspješnih pokušaja objašnjavanja i njegovog odmahivanja glavom, odlučio mi je pojasniti na način na koji bi svaka žena shvatila - na primjeru haljine koju silno želimo!

Zamislimo da smo u Zari ili H&M-u ili u kojem god već dućanu sa ženskom odjećom. I sad si ti ušla s frendicom u dućan i gledate haljine. I ona ode do blagajne, dok si ti isprobavaš te svoje haljine i nađeš neku prekrasnu haljinu koja odgovara tvom outfitu, što već. U tom trenutku se sjetiš da kasniš na španjolski i vidiš frendicu za blagajnom te joj baciš haljinu da ona kupi to za tebe. Međutim, blagajnica još nije došla do blagajne i tvoja frendica ne može kupiti tu haljinu i samim time je u zaleđu. Ideja je da joj možeš baciti haljinu tek kada je u razini s blagajnicom. U nogometu ti je to prevedeno da tvoj suigrač (u ovom slučaju frendica za blagajnom) ne može stajati iza zadnjeg čovjeka obrane (blagajnice) i onda ako suigraču dodaš loptu (u ovom slučaju haljinu) on/ona će biti u nedozvoljenoj poziciji te će biti zaleđe i morat će dati loptu (haljinu) nazad protivničkom igraču (blagajnici). Sve dok je tvoj suigrač (frendica) u istoj zamišljenoj liniji (npr. da hoda uz blagajnicu dok idu zajedno do blagajne) onda mu možeš dodati loptu (haljinu).

Sva sreća, zaleđe u trgovinama ne vrijedi i nitko nam neće "poništiti" kupnju haljine ili bilo kojeg drugog komada jer smo bile u ofsajdu. Ipak, priča je morala imati "muški" kraj pa je Marko svemu priložio i video, uz nadu da ću shvatiti i na sportski način. Nek' se nada, držim se i dalje modnog zaleđa!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".