Muškarci su nam otkrili: ovo su trendovi koje na ženama nikako ne volimo vidjeti!

Možete li pogoditi o kojim se odjevnim komadima radi?
Vidi originalni članak

Poznato je kako se modni ukus razlikuje između spolova te da su nam često lijepi odjevni komadi i modni dodatci koji muškarcima nikad neće biti jasni. Također, iako neće uvijek priznati, muškarci ipak vrlo dobro primjećuju što i kako nosimo pa smo ih pitali koji se predmeti nalaze na vrhu liste najgorih - neki su očekivani, no, neki su nas ipak iznenadili

 

Dorian, 23: Ne volim preveliki dekolte, prekratke suknje, leopard i zmijski uzorak te previše šminke, a nisu mi pretjerano drage ni čizme iznad koljena. 

Valentin, 25: Ne volim retro odjeću. Pogotovo onu iz 70ih. Živa tragedija.

Dino, 22: Ne volim previše šminke na curama te kad se previše izazovno oblače, tipa minice i preveliki dekolte.

Martin, 25: Ne volim obuću s platformom koje cure nose kako bi izgledale više, a zapravo izgledaju kao da hodaju po kamenjaru. Također, nisu mi drage široke hlače jer izgledaju kao da su stolnjak prišile na hlače. Upitne su mi i napadne ogrlice, ali i choker oko vrata. Od modnih dodataka ne volim vidjeti Louis Vuitton torbu, bez obzira radi li se o originalu ili fake modelu jer onaj vrišteći uzorak izgleda jako loše. 

Goran, 23: Ne volim kad se cure oblače izazovno, odnosno kad pozornost privlače odjećom na način da se sve mora vidjeti. Ne volim preuske odjevne komade, tajice niti dekolte u takvoj kombinaciji. Također, ne sviđa mi se vidjeti previše boja, osobito kad nisu dobro iskombinirane ili su fluorescentne. 

Dalibor, 25: Uggsice su definitivno broj jedan na tronu najružnije obuće. Ne volim kad se izvrnu prema unutra, a uz to mi izgledaju jako "medvjeđe". 

Hrvoje, 32: Ne volim široke traperice, dimije, a od obuće su platforme na prvom mjestu. Za sve je razlog isti: ne sviđa mi se jer ne ističe liniju i jer ne izgleda seksi. 

Siniša, 28: Ne mogu smisliti balerinke. Ne shvaćam zašto ih cure nose jer  "režu" noge i na njima izgledaju zbilja ružno. 

Juraj, 24: Broj jedan su neusklađene boje. Osim toga, ženin oblik tijela mora odgovarati onome što nosi - npr. ne sviđaju mi se uske haljine na curama koje nemaju ravan trbuh. Također, ne volim vidjeti ženu u balerinkama, puno su mi draže tenisice, štikle ili čizme.

Denny, 25: Ne volim vidjeti "iskvarcane" djevojke, kao ni one koje imaju puno šminke. Također, nisu mi drage ni sportske punđe za obavljanje svakodnevnih obveza.

Neven, 34: Na djevojkama ne volim vidjeti bilo što umjetno, od usana do noktiju, a ne sviđa mi se ni kad pretjeruju sa šminkom. 

Robert, 26: Ne volim iscrtane debele obrve na kojima se baš vidi da cu nacrtane. Nisu mi drage ni tajice leopard uzorka.

Domagoj, 25: U meni se pojavi instant hate kad vidim Uggsice, jednostavno ne mogu objasniti zašto ih ne volim. Također, ne sviđaju mi se ženske kape u stilu koju nosi Anne Hathaway u filmu "Vrag nosi Pradu". Ružno mi je vidjeti i pretjerani push-up, umjetne nokte, trepavice i previše šminke. Volim prirodne cure koje samo malo istaknu oči i izgledaju odlično. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".