Žene su nam otkrile što baš i ne vole vidjeti muškarcima, a oko jednog su se sve složile!

Sandale, ribarski prsluk, uske hlače? Ovo su samo neki od komada koje ostavite u ormaru
Vidi originalni članak

Žene ih nimalo nisu štedjele već su bile odlučne, ali i složne oko tog što bi muškarci definitivno trebali baciti u modnu ropotarnicu. 

Ana, 22: Sandale, majica na V izrez, cargo hlače, uske majice i košulje, košulje roza boje, sportske čarape koje su visoko navučene, mokasinke, počupane obrve... Ukratko, mnogo tog što ne volim vidjeti na muškarcu stalo bi u kratak opis - stil koji njeguje Cristiano Ronaldo nimalo mi se ne sviđa. 

Anamarija, 23: Ne volim bijele potkošulje, a ribarski prsluk dobro funkcionira isključivo u ribolovu! Od nakita preferiram isključivo sat, a kožne ili zlatne narukvice ne dolaze u obzir. Također, ne volim kad si netko umisli da "ima masu" pa to ističe preuskim bijelim majicama ili košuljama. Ispravljena kragna na polo majicama veliki je ne, kao i sva odjeća s koje "vrišti" kako se radi o nekom skupocjenom brendu. 

Josipa, 25: Lanene hlače i japanke. Odvojeno je grozno, a kamoli u kombinaciji! 

Danica, 21: Ružne su mi prekratke i preuske hlače te majice s dubokim V izrezom. Od obuće, na tronu najružnijih su muške espadrile, tenisice s "čepovima" te air maxice... To mi je ružno i na ženama i na muškarcima. 

Ana, 25: Ne volim bijele čarape, a još manje "kratke" hlače koje sežu do pola lista. A što se tiče nakita - lančići, pečatnjaci i narukvice od plemenitih i običnih metala ne dolaze u obzir. Govoreći o frizurama, pramenove jednostavno ne mogu vidjeti. 

Kata, 55: Japanke ne dolaze u obzir nigdje, osim na plaži. Također, hlače dužine ispod koljena niti jednom muškarcu ne stoje dobro jer izgledaju jako zdepasto. 

Dušica, 25: Nisu mi jasne bijele "white dad at the grill" tenisice, kao ni one šminkerske tenisice s cirkonima ili, još gore, krznom! Ne volim hlače ispod koljena te uske rasparane traperice, ali ni košulje raskopčane tako da se vide lanac ili krunica... Pa i sami lanac i krunica oko vrata su mi jako upitni i nepotrebni. 

Adela, 25: Ed Hardy majice su mi jedna velika katastrofa.

Kristina, 27: Veliki užas su mi majice na tanke naramenice, baš ih jako ne volim. Ne mogu vidjeti ni jako uske traperice, one koje su uže nego što ih cure nose, a veliko "ne" su i majice s predubokim izrezom. 

Ana, 37: Ne volim kad su neobrijani ispod pazuha, to mi je broj jedan, a bijele čarape ostale su mi neprivlačne još od djetinjstva. Općenito, ne volim kad se na muškarcu vidi da mu je za spremanje trebalo više vremena nego meni! 

Sarah, 24: Japanke su dopuštene samo na plaži. Ne sviđaju mi se košulje s printom, kao ni hlače ispod koljena. Smiješno mi je kad nose isti uzorak, primjerice karirani, na hlačama i košulji pa to ispadne komično. Također, komične su mi i cipele koje podsjećaju na one za šetnju dvorcem, ne bi ih se posramio ni Louis XIV. Od hlača, broj jedan su uski modeli, osobito oni u bijeloj boji, ali i trenirke ispod kojih im se ocrtava apsolutno sve! Moram li objašnjavati ijedan od ovih komada? Mislim da ne! 

Antonija, 25: Ne volim vidjeti uske traperice, one mi dobro izgledaju isključivo na skejterima. Od obuće su mi ružne mokasinke i sandale, da ih moj dečko kupi, odrekla bih ga se! (smijeh)

Magdalena, 25: Legea trenirke, bijeli Lacoste remen na kopču, preuske hlače, baby roze majice i muške torbice jer... muške torbice na postoje! 

Marija, 24: One uske majice s vezicama na prsima... Smisao njihovog postojanja nije mi nimalo jasan, pogotovo kad su uske. Ne volim ni full uske hlače do gležnja - nije mi jasno kako strpaju "opremu" u taj vakuum i kako se uopce kreću. Ružni su mi i lanci koji vise na hlačama, blaga jeza. 

Lina, 25: Japanke, potkošulje su na prvom mjestu. Zatim, hlače na pola stražnjice tako da mu se vide bokserice i odjeća s natpisom omiljenog kluba... Ne preferiram ni preotkopčane košulje uz neizostavan zlatni lanac, kao ni prstenje koje bliješti...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".