Muškarci otkrili kako kupuju božićne darove: "Prodavačica bira dar, a ja je u trgovini slijedim poput psa!"

Većini je to jedna stresna situacija pa smo odlučili provjeriti kako s njom izlaze na kraj!
Vidi originalni članak

Zadnji čas je za kupnju božićnog poklona - iako nije stvar darova, nekako božićni blagdani ne mogu proći bez njih. Neki kupovinu obožavaju, dok se drugi od nje užasavaju.

Upravo smo iz tog razloga odlučili provjeriti kako se muškarci nose s kupnjom darova za djevojke, supruge, sestre, prijateljice... Neki to odlično podnose, drugi malo manje, no sigurni smo kako su sve dame na kraju ipak bile zadovoljne dobivenim. Važno da je od srca, zar ne?

Hrvoje: Kad god kupujem nešto za pripadnicu ženskog spola, bez obzira radi li se o mami, sestrični, frendici, djevojci, dođem u trgovinu, lutam i tražim žensku prodavačicu. Kažem kako imam taj i taj iznos i da tražim dar za određenu proliku. One mi biraju dar, a ja ih slijedim kao pas, a na kraju im ostavim 20-ak kuna! Najstresnije mi je kupovati u prvih par mjeseci veze/poznanstva jer ne znam jesam li potrošio previše ili premalo novaca. 

Mihovil: Najgore mi je kad moja djevojka ima sve i onda trebam smisliti nešto apsolutno nepostojeće!

Tomislav: Kad kupujem darove, povedem curu u trgovinu i kažem joj da si izabere štogod želi.

Deni: Mrzim kupovat darove jer svi sve imaju. Najviše volim kad mi netko kaže što želi, onda sam najsretniji! Ipak, volim kupiti nešto unikatno. 

Martin: Uvijek slušam što mi draga osoba priča i što joj je "napeto". To zapamtim pa znam kad mi zatreba za iznenađenje. 

 

Ipak, odlučili smo pitati i neke žene što misle o kupnji poklona i otkrile kako i ženski spol ima problema s tim!

Katarina: Obratno je teže! Žene se barem međusobno slušaju pa im je lakše kupiti. Moj najbolji recept je - ništa materijalno! Primjer je kad sam najbolju prijateljicu za iznenađenje odvela na farmu konja gdje smo provele cijeli dan i mogla je biti u njihovoj blizini i jahati ih. Voli konje od malih nogu, ali tako nešto nikad nije iskusila. You have to listen!

Mia: Mislim da je i jedno i drugo teško jer niti ja mogu razmišljati muškim mozgom niti on ženskim mozgom tako da pokloni iznenađenja uvijek završe loše za one koji ih primaju! Njemu je teško odabrati jer uvijek tvrdi da mu ništa ne treba, a i kad treba - izbirljiv je! Ono što ja kažem... ne sluša me!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".