Musić Milanović za Alku bira haljinu cvjetnog uzorka i elegantan model cipela kojeg vrijedi imati u kolekciji

Liječnica Sanja Musić Milanović na svečanosti se pojavila u bijeloj haljini koju je upotpunila šeširom i slingback modelom s midi-potpeticom
Vidi originalni članak

Među uzvanicima na Vojvodinom prijemu u Alkarskim dvorima bili su i Sanja Musić Milanović te Zoran Milanović. Za svečanost 306. Sinjske alke, predsjednik je crno odijelo kombinirao s bijelom košuljom, dok je liječnica Sanja Musić Milanović odabrala bijelu haljinu, klasik u ljetnoj garderobi. 

Prva dama pojavila se u bijelom modelu zanimljivog floralnog uzorka kojim dominira cvijet ruže. Haljinu midi dužine kombinirala je s damskim šeširom, koji je stajlingu dao dozu elegancije, i popularnim slingback cipelama.

Odabrala je model s tzv. kitten potpeticom, odnosno potpeticom srednje visine kojeg krasi remenčić zaslužan za dodatnu dozu elegancije na cipelama. Cijelom modelu daje chic prizvuk, a slingback cipele možemo opisati kao ženstven i udoban par; jedan od onih koje se isplati imati u kolekciji.

Kombinaciju je zaokružila vječnim crvenim ružem, omiljenim beauty saveznikom kojeg volimo nositi u svim prigodama, a Musić Milanović često imamo priliku vidjeti kako upravo njime nadopuni cijeli stajling. 

Tako smo je s crvenim ružem imali prilike vidjeti na nedavnom eventu na kojem je Nenad Sovilj, dizajner čiji je nakit nosila na inauguraciji, predstavljao novu kolekciju.

Tada je kombinaciju sastavljenu od različitih nijansi plave upotpunila laganim uvojcima u kosi i crvenim ružem koji joj izvrsno pristaje. 

Još super modnih izdanja Sanje Musić Milanović potražite u galeriji:

FOTO: Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

Ona je pravo osvježenje na špici: 'Volim dati šivati stvari, ovu haljinu mi je sašila moja krojačica'

Elegancija kakvu na špici ne viđamo često: Menadžerici izvrsno pristaju klasici koji nikad ne izlaze iz mode

Izvrsno ljetno izdanje dame od koje svi možemo učiti o stilu: 'Jednako dobro mogu nositi stvari s placa i iz nekog skupog dućana'

Četka za kosu koja je osvojila internet: Suši kosu i divno je stilizira pa je rezultat kao kod izlaska iz salona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".