Musić Milanović odvažno kombinira različite uzorke, savjetnica otkriva što znači sklonost spajanju raznih motiva

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je stajling liječnice Sanje Musić Milanović za koje ima samo riječi hvale
Vidi originalni članak

Danas su javno predstavljeni rezultati istraživanja "Europska inicijativa praćenja debljine u djece" povodom obilježavanja Svjetskog dana debljine, a na predstavljanju je sudjelovala i Sanja Musić Milanović koja je za tu prigodu odabrala karirano plavo odijelo. Stajling je prokomentirala Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, a za kombinaciju ima samo riječi hvale. 

- Karirano je odijelo simbol britanske elegancije i jedno od najboljih rješenja u svijetu poslovnog odijevanja. Naime, praktično je radi raznolikosti boja, a ovdje vidimo zahvalnu varijantu tamnoplave i zelene. U stajlingu je i marama koja ima drugi uzorak, no dobro je posložena jer se nijanse podudaraju - rekla je Prpić Znaor.

Pojasnila je da, kad se kombinira više uzoraka, dobro je da imaju iste boje, jer time čine sklad.

- Ta sklonost kombiniranja raznih motiva u jednoj kombinaciji otkriva da je osoba kreativna i spremna na nešto drugačije te otvorena prema novome - zaključila je Prpić Znaor. 

Ljepotica sa špice prošetala je tako genijalnu suknju da je ostatak kombinacije pao u drugi plan!
Naša plesačica izvrsno nosi crno od glave do pete: 'Pratim trendove kako stignem, al najviše nosim ono što mi se sviđa'
Ova nas dama uvijek osvoji kombinacijama: Zablistala je u najpopularnijem kompletu sezone
Što kažete na hlače poput njezinih? Nisu za svakog, no ona stvarno zna kako ih isfurati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".