Mucca torbe predstavljaju novu kampanju

FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr FOTO: pr
Mucca torbe predstavljaju novu kampanju s ambasadoricom Sementom Rajhard u glavnoj ulozi.
Vidi originalni članak

Brend Mucca, iza kojih stoji bračni par Fileša dosad je lansirao četiri osnovna modela torbi u više različitih kombinacija, materijala i uzoraka. Atraktivne fotografije svih modela snimljene su na ulicama Zagreba te ilustriraju kako Mucca torbe savršeno odgovaraju u različitim kombinacijama i prigodama. Mlada pjevačica i glumica Sementa Rajhard velika je ljubiteljica ženskih torbi i modnih dodataka te se odlično snašla u ulozi glavnog lice ove modne kampanje. 

Cijela kolekcija izrađena je od prirodne kože, a torbe krase zanimljivi privjesci. „Htjeli smo Mucca torbu uklopiti u svakodnevni modni izričaj i pokazati da se ova modna poslastica može kombinirati na sve načine. Svaka torba ručno je šivana s posebnom pažnjom. Profinjenost i skladnost linija Mucca torbi moj su osobni izričaj i prenosim ih na svaki model. Volim jednostavnost, bezvremenost i minimalizam u modnim komadima. Sve svoje želje utkala sam u svaki postojeći model, a s istim žarom nastavit ću stvarati i nove kreacije Mucca torbi“, rekla je Irena Mišić Fileš.

Mucca torbe dostupne su na web shoppu  http://www.muccamucca.com/web/shop/ , LD Store-u Lejle Filipović u Mesničkoj 5 - Zagreb, DBOxX-u u Petrinjskoj ulici 85 – Zagreb , Pop Up Storeu u Beču i  u Australiji.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".