MSCHF je izdao neobične nove čizme u suradnji s Crocsom, a cijena im je visokih 450 dolara

Čizme, koje su službeno u prodaji od 9. kolovoza na mschf.com i prodavat će se po cijeni od 450 dolara, već imaju brojne obožavatelje.
Vidi originalni članak

Još u srpnju tijekom modne revije Ricka Owensa u Parizu, estonski reper Tommy Cash sjedio je u prvom redu u teatralnoj odjeći inspiriranoj mimikom. Njegova kombinacija je cijela bila neobična, ali pogotovo cipele koje je odabrao za ovu priliku. Nosio je par žutih čizama s rupama koje su podsjećale na par ogromnih Crocsica. 

Ispostavilo se da su cipele zapravo bile Crocs, no novi model izdan u suradnji s MSCHF-om — eksperimentalnim brendom koji je također izdao Birkinstocks, Satan tenisice s kapljicom prave krvi u potplatima i čizme koje podsjećaju na medicinski gipsi. Ranije ove godine MSCHF je također izbacio svoje Big Red Boots, koje su stekle veliku popularnost, a ove nove žute Crocs čizme jasna su evolucija tog modela. 

“Crocsice su ikonske zbog svojih rupica i remena”, kaže Daniel Greenberg iz MSCHFA, “Pa smo pomislili kako bismo to mogli kombinirati s jednim od naših najpoznatijih modela. I dobili smo ovo!”

Čizme, koje su službeno u prodaji od 9. kolovoza na mschf.com i prodavat će se po cijeni od 450 dolara, već imaju brojne obožavatelje. 

MSCHF je odabrao Paris Hilton za glavnu ulogu u kampanji, u kojoj nosi žuti kombinezon sa svojom krilaticom "Sliving".

Kolumbijski pjevač Maluma također je na svom Instagramu objavio fotografiju čizama u stilu Spužva Boba.

Uzimajući u obzir koliki su veliki hit bile crvene i činjenicu da Crocs i ove godine doživljavaju veliku popularnost, sa sigurnošću se može reći da će i ove žute čizme biti veliki hit među brojnim trendseterima.

Cipele u stilu Mary Jane obožavaju brojni poznati, a među njima je i Dua Lipa koja ih je kombinirala na chic i ležeran način
Elegancija kakvu ne viđamo često: Raskošna suknja krade pozornost, a sandale su jako popularne među trendsetericama
Ovaj puder svjetski je hit među vizažistima, a lako se nanosi i ostavlja savršeno glatki finiš

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".