Stiže dokumentarac o dizajneru: 'Mrzim modu', izjavio je modni dizajner Ralph Lauren

Ralph Lauren jedno je od najvećih imena u modnoj industriji, a svoju je dizajnersku karijeru započeo još 1967. godine i od tada njegove kreacije ostavljaju neizbrisiv trag u svijetu mode.
Vidi originalni članak

Iako je njegov životni vijek obilježila moda, dizajner je izjavio kako slijepo praćenje trendova nikad nije bilo njegov đir i da modu zapravo mrzi. 

- Mrzim modu. Nikada se nisam zamišljao kao modni dizajner. Više cijenim svevremenske stvari koje volim i vrijednosti - rekao je dizajner za The Telegraph, kao i u objavljenom traileru za dokumentarac o njegovom životu koju izlazi uskoro.

Ralph naglašava kako je njegov cilj uvijek bio učiniti stvari lijepima, a premda su njegove kreacije nekada ocijenjene kao staromodne, njemu nisu dosadile. 

Poznati dizajner 12. studenog dobiva dokumentarac o svojem životu po naslovom 'Very Ralph' koji će se emitirati na HBO-u i Sky Atlanticu. Dokumentarac će pratiti njegov rad od samih početaka, a naglasak će staviti i na kultne modne trenutke i kreacije koje je stvarao za Hillary Clinton, Annu Wintour i Audrey Hepburn. Pored toga će prikazati i njegovo odrastanje, bračni život, trenutke iz privatnog života i detalje koji do sada nisu bili poznati široj javnosti. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".