Možete li vjerovati da je prošlo već 27 godina od ove kultne serije od koje se nismo odvajali?

Nema tko nije pogledao barem jedan nastavak!
Vidi originalni članak

Brandon, Brenda, Kelly, Steve, Dylan, Donna... Sve su to imena dobro poznata onima koji su odrastali devedesetih godina i pratili hit seriju Beverly Hills. Ona je stekla veliku popularnost jer su se mladi diljem svijeta mogli poistovjetiti s nekim njihovim problemima, ali i upoznati svijet drugačiji od onog vlastitog.

Tinejdžerska se serija prikazivala na Foxu čak deset godina pa nije ni čudo što je mnogima obilježila dugačko razdoblje odrastanja. 

Većinu glumačke postave ova je serija učinila zvijezdama, a neki su nastavili glumiti i u nastavku serije, 90210, što ujedno označava i poštanski broj Beverly Hillsa. 

Jedna od bitnih stavki serije bila je svakako i njihova moda jer su djevojke diljem svijeta poželjele u ormarima imati upravo odjeću kakvu su imale protagonistice serije, a možemo vidjeti i kako se upravo danas vraća moda devedesetih, čemu je serija najbolji svjedok! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".