Možete li pretpostaviti koliko košta remen za kojim su Hrvatice lude?

Pogledajte kako ga nose Hana Hadžiavdagić, Morana Mamić, Olja Vori, Izabel Kovačić...
Vidi originalni članak

Ako imate profil na društvenim mrežama, zasigurno ste primijetile kako brojne poznate dame i influencerice na fotografijama pokazuju jedan poseban modni dodatak. 

Radi se o Guccijevom remenu koji je u kratkom vremenu postao predmet žudnje brojnih trendseterica, a dame ga vole jer se može nositi na hlače, ali i na suknje, a istovremeno dobro izgleda u svakodnevnim, ali i onim večernjim i elegantnijim kombinacijama. Ako i same želite dodati ovaj trendi komad u svoj ormar, potrebno je izdvojti između 2240 kuna, koliko košta onaj tanji za nošenje oko struka pa do 9600 kuna, koliko košta onaj napravljen od krokodilove kože. 

Zahvaljujući fantastičnoj figuri, Izabel Kovačić može odjenuti štogod poželi pa joj i ovaj skupocjeni modni dodatak stoji savršeno i u casual prigodama!

Sandra Perković nije ostala imuna na ovaj trend pa ga je kombinirala uz traperice i bijelu košulju, tako začinivši prilično klasičnu kombinaciju. 

Voli ga i Marta Fernandes da Silva koja ga jednako dobra nosi u casual, kao i u elegantnim prilikama. 

Isabella Rakonić jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a ni ona nije propustila dodati ovaj trendi komad u svoj ormar te ga je iskombinirala s upečatljivom tunikom iz Zare. 

Olja Vori jako dobro zna što je u trendu, no njezin nam je stil posebno drag jer uvijek doda vlastiti pečat pa je tako bilo i s ovim remenom...

Naša dizajnerica Aleksandra Dojčinović također voli trendi komade pa se Guccijev remen savršeno uklopio u njezinu garderobu. 

Morana Mamić njeguje osebujan šminkerski stil koji je prepun boja, a ovaj modni dodatak savršeno nadopunjuje njezine stylinge. 

Hana Hadžiavdagić voli biti svoja pa ga je iskombinirala na kimono i tako naglasila svoj vitak struk.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".