Možete li prepoznati: koje su dizajnerske, a koje su jeftinije gotovo dvadeset puta?

Doznali smo gdje se može kupiti jeftinija verzija popularnih sandala
Vidi originalni članak

High street brendovi omogućili su nam da nosimo dizajn sličan dizajnerskome, no po mnogo pristupačnijim cijenama. Jedne od takvih sandala koje su nam zapele za oko su one Stuarta Weitzmana. Dolaze u metalik boji, a imaju platformu i blok petu te bi savršeno izgledale uz skinny traperice i top sa zanimljivim printom. Međutim, s obzirom na to da je njihova cijena na sniženju 349 eura, mnogima su ipak nedostupne. 

Međutim, na to mjesto uskaču cipele high street brendova inspirirane dizajnerskim modelima. Model sličan ovom skupocjenom pronašli smo u Stradivariusu, a razlikuju se tek u visini platforme i stražnjem dijelu, no te su razlike uistinu minimalne. Najveća je razlika ipak u cijeni jer se ove trenutačno nalaze na sniženju i jeftinije su čak 20 puta! Naime, prodaju se po cijeni od 129 kuna, što je stvarno odličan iznos za ovako upečatljive sandale. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".