Možete li pogodi koja naša velika zvijezda nosi baš ove cipele?

Pjevačica je poznata po odličnom stilu pa nas je odabir obuće jako začudio
Vidi originalni članak

Severina nas gotovo svakodnevno oduševljava svojim odjevnim kombinacijama na Instagramu i nerijetko ih poželimo kopirati te pojedine odjevne komade dodati i u vlastiti ormar.

Međutim, to se nije dogodilo s posljednjim outfitom kojeg je objavila na društvenim mrežama. Severina je, naime, pozirala u širokim hlačama koje je kombinirala s džemperom i sakoom, a sve je zaokružila trendi modnim dodacima - narančastom torbom i Chanel narukvicom. Ipak, najviše nas je začudio njezin odabir obuće jer je pjevačica odabrala neobičan model s blok petom koji je cijelom stylingu dao dozu ozbiljnosti, a to je ono na što nismo navikli. Vjerujemo kako bi neki "mladenački" model bio sretnije rješenje, a sve dame, kojima se ovaj model svidio, iste mogu kupiti u Mangu gdje se prodaju za 449 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".