Može li šarmantnije od ovog? On je profesionalni šetač pasa i ima stil koji na frajerima obožavamo

Goran Čižmešija fotografirao je precool muškarca u neodoljivom društvu!
Vidi originalni članak

Lovro Pobran vjerojatno ima posao iz snova - on je, naime, šetač pasa! Naš ga je Goran Čižmešija ulovio baš tijekom radnog vremena, dok je šetao gradom u neodoljivom četveronožnom društvu, a kasnije mu se pridružila i, kako on sam kaže, njegova bolja polovica.

Lovro je rekao:

Skrbi o kućnim ljubimcima počeo sam se baviti prije tri godine kad sam studirao animalne znanosti na Agronomiji, to mi je bio studentski posao. Skužio sam da sam se našao u tome, a nedavno sam otvorio i obrt koji sam nazvao Walk'n'Roll; hodanje i rolanje. U dosadašnjoj karijeri sam prošetao više od sto pasa. Danas šećem debelu Laru, plašljivu Kayu koja je ujedno najveća, crni se zove Blue, a šarena je Chloe, ona je svojoj vlasnici terapijski pas. 

U tom poslu nije sam, nego užitak s njim dijeli i Žiga Bašek, kojeg povremeno zamoli da mu pomogne! 

 

* Članak je izvorno objavljen u svibnju 2018. 

 

Kako je ženama bilo nekada, a kako je danas? Evo što su nam rekle kumice s Dolca! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".