Moschino Resort 2017

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Šareno, šarenije, Moschino Spring/Summer 2017!
Vidi originalni članak

Dok se mi još psihički i fizički pripremamo za ljetnu sezonu Moschino je jučer u Los Angelesu predstavio novu proljetno ljetnu kolekciju za 2017. godinu! Pistom su prošetali neki od najpoznatijih modela današnjice a modni debi imao je i sin Cindy Crawford - Presley Gerber. Uobičajeno ekscentrični Jeremy Scott ni ovog puta nije razočarao u ni jednom pogledu. Šareni modeli, gotovo neonske boje, glasni uzorci u kombinaciji s retro krojevima vraćaju na scenu "hippy šik". Nekad nezaobilazni i ultra trendi Tye-dye vraća se na velika vrata i moramo priznati kako to jedva čekamo. Čipka, boje toliko jake da izgledaju kao da svjetle u mraku, hrpa životinjskih uzoraka i brdo nakita zvuči sve samo ne fashion, no pod kreativnim vodstvom Jeremy Scotta, kao što smo se već nebrojeno puta uvjerili, i nespojive kombinacije postaju hit.

Nakon ovogodišnje poprilično jednostavne, minimalističke ljetne mode u kojoj su prevladale zemljane nijanse karakteristične za nešto kasniji dio godine, veselimo se sljedećem ljetu i ponovnoj igni ludih boja i nespojivih uzoraka! Zavirite u galeriju i pogledajte kako to Jeremy Scott zamišlja sljedeće ljeto!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".