Morate vidjeti ovu 86-godišnju mladenku s najljepšom ljubavnom pričom ikada!

Pedesetih godina, Millie Taylor- Morrison bila je model, a sada u kasnim osamdesetima i dalje izgleda fantastično
Vidi originalni članak

Na Facebooku je postala hit prije dvije godine jer se s 86 godina udala za svoju veliku ljubav, a fotografije su se proširile internetom u sekundi. Ovih dana društvene mreže se prisjećaju tih fotografija jer je Millie i njenom suprugu godišnjica braka. 

Nana Millie, kako ju zovu unuke, nosila je haljinu koju je sama dizajnirala, a svog supruga, Harolda Morrisona poznaje oko 60 godina. 

Jedna od njenih unuka, Khadija Elkharbibi, za Huffington Post rekla je kako je Millie bila udana za njihovog djeda 41 godinu, a on je preminuo 1992. Kada se Harold prije nekoliko godina razbolio, Millie ga je vozila u crkvu svake nedjelje i onda se uselila kod njega kako bi se brinula o njemu. Kada se njegovo zdravlje malo popravilo, odlučili su se vjenčati. 

Ispod fotografije koju je na dan vjenčanja objavila njena unuka, pisalo je: "Pronašla je ljubav nakon 25 godina i naša obitelj ne može biti sretnija. Ovo je pravi dokaz da su godine samo broj i da svatko uvijek može iznova pronaći ljubav." Fotografija do danas ima gotovo 100,000 lajkova i preko 8000 shareova. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".