Morate vidjeti njezine natikače: Odabrala je najčupaviji model s dizajnerskim potpisom

"Čupava" je obuća definitivno u modi, a ova se ljepotica odlučila za najčupaviji model do sad
Vidi originalni članak

Pri prvom pogledu na ovu ljepoticu sa splitske rive, vidimo stylish ljetnu kombinaciju sastavljenu od upečatljivih srebrnih hlača i pripijene majice sa spuštenim ramenima. Međutim, ono što vrlo brzo ukrade pažnju te pretvori kombinaciju od jednostavne do jako statement su njezine - natikače!

Naime, već smo navikli viđati "čupavu" obuću na gradskim ulicama, no nikad nismo vidjeli ovako otkačen model. Odabrala je natikače u nježno rozoj boji koje su zasigurno ukrale sve poglede i osvježile cijelu kombinaciju. Prosurfali mo web shopovima i pronašli model poput njezinog. Naime, ovaj model potpisuje Gucci, a njihova je cijena gotovo 7300 kuna! Napravljene su od merino vune, a dolaze u tri boje - pastelno rozoj, žutoj i boji fuksije. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".