Monokromatske kombinacije veliki su trend u modnom svijetu, a ove su idealne za početak proljeća

Kako se ne biste bojali da bi odjeća temeljena na jednoj boji ispala kao previše ili neautentična, postoje jednostavni načini da osigurate da izgled ostane vjeran vama.
Vidi originalni članak

Proljeće je idealno vrijeme da ponovno otkrijete boje u svom ormaru, bilo da se radi o ljubičastoj kojoj ste gravitirali kao dijete ili jarkocrvenom trendu koji sada preuzima modnu pistu. Monokromatska odjeća jedan je od najupečatljivijih načina da se istaknete u modi. Kombinacije od glave do pete u jednoj nijansi, čak i u neutralnoj smeđoj, sivoj ili crnoj, veoma su stajliš, kako piše Harper's Bazaar.

Kako se ne biste bojali da bi odjeća temeljena na jednoj boji ispala kao previše ili neautentična, postoje jednostavni načini da osigurate da izgled ostane vjeran vama. "Nosite boju koja je u skladu s vašom osobnošću i vibrom, također ovisno o tome kamo idete", predlažu Danielle O'Connell i Alix Gropper, stručne stilistice. 

Kaubojke i gležnjače će i ovog proljeća biti zvijezda ulične mode; dodajte ove cool modele u kolekciju!

FOTO: Zara KAUBOJSKE KOŽNE ČIZMICE S VEZOM 99,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD TKANINE S BLOK POTPETICOM 39,95 EUR FOTO: Zara POLUČIZMICE S POTPETICOM OD ELASTIČNE TKANINE 29,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD KOŽE S POTPETICAMA 89,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD TKANINE S POTPETICOM GEOMETRIJSKOG OBLIKA 29,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE U STILU ČARAPE S POTPETICAMA 49,95 EUR FOTO: Zara KOŽNE GLEŽNJAČE S BLOK PETOM 79,95 EUR FOTO: Zara METALIZIRANE KAUBOJSKE KOŽNE ČIZMICE 79,95 EUR FOTO: Zara KOŽNE ČIZMICE SA ŠILJASTIM VRHOM 99,95 EUR FOTO: Zara KOŽNE ČIZMICE S POTPETICOM I METALNIM CVIJETOM 45,99 EUR FOTO: Zara ČIZMICE KAUBOJSKOG STILA OD BRUŠENE KOŽE 59,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE SA ŠIROKOM POTPETICOM I UMJETNIM BISERIMA 29,99 EUR FOTO: Zara ČIZMICE S METALIK BLOK POTPETICOM 29,95 EUR FOTO: Zara POLUČIZMICE S POTPETICOM OD ELASTIČNE TKANINE 29,95 EUR FOTO: Zara ČIZMICE OD TRAPERA S POTPETICOM 49,95 EUR

Osim toga, nemojte se bojati razbiti odgovarajuće komade kako biste se poigrali s oblikom i teksturom. “Unesite različite materijale u svoj look, bilo da je to pleteni top s monokromatskim odijelom ili kožne čizme s pamučnom haljinom”, preporučuju. "Ovo može pomoći da se razbije i podigne izgled kako bi se osjećao više stiliziran."

U nastavku vam donosimo prijedloge stilistica za savršeno kombiniranje monokromatskih outfita koji su idealni za tople dane.

Pletivo na pletivo
Preskočite završavanje odjeće s tradicionalnim sakoom i umjesto toga prebacite pulover preko ramena u odgovarajućoj nijansi. Možete kombinirati laganu pletenu haljinu s tankim puloverom, a boja lavande savršena je za početak proljeća.

Žuta boja
Proslavite dolazak toplog vremena uz sunčani ansambl u slojevima žute boje. Žute cargo hlače pravi su modni hit, a žute topove neće biti teško naći ove proljetne sezone. Cijelu kombinaciju možete povezati jaknom ili sakoom slične ili iste boje. I nemojte se bojati dodati razigrane dodatke kako biste dovršili izgled.

Bijela boja
Sve do odgovarajućih cipela i torbe, odvažni bijeli izgled savršen je komplet za izlazak. Bijeli komadi uvijek su popularni u proljetnim i ljetnim sezonama, a cijeli look možete lako upotpuniti srebrnim nakitom.

Crna boja
Sljedeći put kada budete imali priliku za dotjerati se, preskočite svoj tradicionalni izgled i odaberite blejzer haljinu i crne tajice. Crna je jako efektna boja koja daje dozu elegancije svakom outfitu, a all-black kombinacija nikada neće proći nezamijećeno.

Traper na traper
Ne postoji tako klasična kombinacija kao traper na traperu. Modernizirajte svoj izgled širokim trapericama pa dodajte traper košulje ili jakne kao vrh kombinacije. Look možete ublažiti bijelom majicom ispod jakne, ako želite razbiti efekt trapera.

Traper torbice vraćaju se u modu, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: Stradivarius Mala torba od trapera 17,99 EUR FOTO: Stradivarius Velika torba od trapera 25,99 EUR FOTO: Stradivarius Denim torba u obliku mjeseca 19,99 EUR FOTO: H&M Denim torba 20,99 EUR FOTO: Zara Denim torbica sa zakovicama 17,95 EUR FOTO: Zara Clutch denim torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Torbica od trapera s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini torba od trapera s utisnutim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Torba od trapera s kopčama 39,95 EUR

Nosi jednu od najtraženijih torbica proteklih nekoliko sezona; cure je vole jer paše na sve!
Inicijativa Brigade osvježila je Kaptol centar: Dizajnerica Tena Omerović spojila glazbu i modu
Uvijek se istakne smislom za modu: U outfit koji nagoviješta proljeće ubacio je košulju s hrvatskim potpisom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".