Monika Kravić stvarno je zgodna, no njezin odabir obuće podijelit će mišljenja

Vidi originalni članak

Izložba limitirane kolekcije nakita 'Gdje Svemir dotiče Zemlju' umjetničke radionice ELKANA koju ekskluzivno predstavlja Jelena Rozga, sinoć je otvorena u zagrebačkom Hotelu Palace.

Iznimnu kolekciju nakita načinjenu od meteorita stigli su pogledati brojni uzvanici iz kulturnog i javnog života, a među njima je bila i Monika Kravić koja je, kao i uvijek, zablistala. Monika se, iako je riječ o eventu, odjenula "u skladu s vremenom" pa je crne traperice kombinirala uz ružičastu bundicu te odabrala cipele koje se neće svima svidjeti.

Naime, odlučila se za bijele gležnjače s visokom petom - bijeli modeli obuće već su hit nekoliko sezona, no o njima i dalje vlada podijeljeno mišljenje. Ipak, Monika ih je baš dobro isfurala i idealne su za ove zimske dane!

Sviđa nam se i njezin make up jer je jako jednostavan i prirodan te dokazuje onu dobru, staru - "manje je više"!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".