Monika Kravić izgleda spektakularno; pozornost ukrala u neobičnoj, raskošnoj suknji koja joj pristaje savršeno

Lijepa Monika odabrala je crno-bijeli outfit s kojim je elegancija zajamčena
Vidi originalni članak

Sinoć je u City Plaza centru održan Dan najbolje domaće glazbe, a jedna od gošća bila je i Monika Kravić. Moniku nemamo priliku često vidjeti u javnosti, no kad se pojavi, ukrade pozornost svojim modnim izborima.

Ništa drugačije nije bilo ni na dodjeli nagrada Narodnog radija kad se pojavila u crno-bijelom outfitu. Glavnu riječ u kombinaciji vodila je raskošna suknja ukrašena bijelim perlicama koju je kombinirala s klasičnim bijelim topom na preklop i jednostavnim crnim sandalama s remenčićima. 

Look je zaokružila elegantnim valovima u kosi, a odabrala je jednostavan make up look u kojem je usne naglasila nude ružem za usne koji naglašava prirodnu ljepotu usana.  

 

Pogledajte što se može kupiti u second hand trgovini za 40 kn:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".