Moët&Chandon Emoëticons za trendi Valentinovo

Jeste li spremni podijeliti svoje emocije s posve novim "Emoëticons"?
Vidi originalni članak

Ove sezone, Moët & Chandon uvodi kreativni jezik ljubavi s Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition za 2017. godinu. Predstavljamo jedan od najznačajnijih elegantnih dijeljenja posebnih trenutaka, inspiriran ljubavlju: romantičnom ljubavi te ljubavi prema bliskim prijateljima i obitelji.

Emotikoni su postali način komuniciranja, a procjenjuje se da se oko 6 milijardi emotikona koristi svakodnevno. Kao univerzalni i multigeneracijski jezik emocija, oni su savršen način komuniciranja jedne od najsnažnijih emocija - ljubavi. 

Inspirirani kreativnim, ekspresivnim svijetom emotikona, Moët&Chandon s Emoëticonsima omogućuje vam beskrajne, šarene i elegantne načine s kojima možete prenijeti svoju ljubav i kreirati personaliziranu bocu za svoju voljenu osobu!

Emoëticons su spontani, blistavi i stilizirani, baš kao i naš šampanjac Moët Rosé Impérial ističe Arnaud de Saignes, međunarodni direktor marketinga i komunikacija za Moet & Chandon.

Ovi jednostavni simboli komuniciraju snažne emocije i ideje. Oni su savršen, moderan način s kojim možete slaviti svaki trenutak koji se vrti oko ljubavi.

Moët Rosé Impérial Emoëticons Limited Edition poklon pakiranje prepuno je živahnog duha Moët Rosé Impériala s prštavim Emoëticonsima na etiketi. Otvorite poklon pakiranje kako biste pronašli naljepnice s Emoëticonima te personalizirajte bocu i poklonite je svojim voljenima.

Za poseban doživljaj dijeljenja ljubavi tu je i Mini Moët Rosé Impérial Emoëticons boca sa šarenim i kreativnim Emoëticonsima koji će razveseliti svakoga! Više pogledajte na Facebook stranici

Okusite danas: Moët Rosé Impérial

Moët Rosé Impérial spontani je, blistav, stilski izraz Moët&Chandon stila koji se odlikuje jakom voćnosti, zavodljiv je na nepcu i elegantne zrelosti. Dvije godine odležao je u Maison podrumima kako bi dobio svoju prepoznatljivu sjajnu ružičastu boju s jantarom, a njegov začaravajući buke kombinira živahnost crvenih plodova, cvjetne nijanse i blagi nagovještaj papra. Njegova izražajnost na nepcu kombinira intenzitet i gipkost sočnih bobica, čvrstoću breskve i svježinu suptilne note mentola.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".