Modno usklađeni: U odličnom stylish izdanju ovaj je par zablistao na Cvjetnom trgu

Odlične kombinacije koje nisu mogle proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Oni su dokaz kako klasika nikada ne izlazi iz mode. Gospodin se odlučio za sigurnu kombinaciju traperica i džempera koji je znalački nadogradio bijelom košuljom. Kratka tamnoplava proštepana jakna ravnog kroja idealan je odabir za prijelazno razdoblje, a pristaje odlično uz sve, kao i uz ovu kombinaciju.

Bijelim tenisicama cijeloj je kombinaciji dao dodatnu sportsku notu, a ujedno se i modno uskladio sa svojom trendi pratnjom. 

Da je riječ o modno osviještenoj dami, vidimo odmah po odabiru baršunastih smeđih hlača 'skinny' kroja koje je odlično iskombinirala s efektnim bijelim tenisicama s rupičaštim detaljima i bijelom oversized košuljom. Nije pogriješila ni s odabirom kaputa u boji devine dlake koji je apsolutni hit ove sezone. Smeđe nijanse kombinacije začinila je crno-bijelim šalom sitnog 'pepita' uzorka. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".