Modno usklađene prijateljice: 'Nismo se dogovarale!'

Simpatične politologinje u šetnji uočio je i fotografirao Goran Čižmešija.
Vidi originalni članak

Simona i Dorina simpatične su politologinje koje su svojim razigranim outfitima odlučile razbiti stereotipe o tome kako je sve u politici ozbiljno. 

Našem su Goranu otkrile da su se sprijateljile na faksu, a oko ovih vedrih odjevnih kombinacija nisu se dogovarale. 

Simona Turudić (lijevo) nosi top i suknju iz H&M-a, torbu Zara i Nike tenisice. 

Češće nosim minice jer u njima izgledam viša. Volim nositi uzorke, od točkastih do leoparda i zebre. Tenisice sam obula jer me boli noga pa mi je lakše u njima, ali ih i inače često nosim.

Prijateljica Dorina Sraka (desno) pak nosi top i suknju iz Zare, a torbu iz H&M-a, dok su sandale, kako kaže, no name. A vezano uz ono što je rekla Simona dodaje:

Ne nosim minice jer su mi zbog moje visine prekratke. Uzorke baš ne nosim, jedino imam badić zebrastog uzorka. Tenisice nosim samo za trčanje, uvijek sam u elegantnijoj obući.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".