Modno slikarstvo Bradley Theodora

Umjetnik Bradley Theodore prenio je visoku modu na zidove New Yorka oslikavajući ih živopisnim skeletonima modnih ikona...
Vidi originalni članak

Bradley Theodore inspiraciju za svoju umjetnost pronašao je u modnom svijetu te svoje viđenje istog na zanimljiv način prenosi na ulice New Yorka. Oslikavajući zidove ovjekovječio je mnoge velikane modnog svijeta na svoj jedinstven način-koristeći živopisne boje, i uglavnom ih prikazujući kao kosture. Najpoznatija freska svakako je ona u četvrti SoHo gdje šareni kostur Anne Wintour gleda u Karla Lagerfelda, također u istom stilu.

Osim njih, na zidovima Velike Jabuke možete susresti i Coco Chanel, Fridu Khalo te mnoge supermodele. Tako je nedavno Theodore ostvario suradnju s Jenner Kendall i Gigi Hadid za vrijeme New York Fashion Week-a koje je naslikao na Hotelu Chantelle, dok je prošle godine na zid prenio Burberry kampanju za novi miris u kojoj su zvijezde bile supermodeli Kate Moss i Care Delevingne. Suradnju je ostvario i s poznatim kanadskim modnim brandom Mackage, a svoju umjetnost “oživio” je oslikavajući tijela manekenki na reviji nakita Alexis Bittara, te surađujući zajedno na limited edition  kolekciji naziva Lucite prenoseći boje svoje ulične umjetnosti na dizajnerski nakit.

 Osim slikanja freski, Theodore je radio naslovnice albuma Wu Tang Clan, Sony, Universal Records, a strast mu je i 3D modeliranje koje  je učio dok je pohađao School of Visual Arts. Umjetnik kojeg svakako treba držati na oku!

 

 

 
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".