Modno se uskladile: Antonija Stupar Jurkin i kći Paola najslađi su prizor koji ćete danas vidjeti

Mama i kći nosile su modnu reviju na otvorenju Grada Svetog Nikole
Vidi originalni članak

Najljepša dječja bajka postala je stvarnost. Dugoiščekivani Grad Svetog Nikole otvorio je svoja vrata i već prvog dana ispunio srca stotinama mališana. Posebno zanimanje posjetitelja privukla je modna revija Miss4miss agency tijekom koje su poznate mame i kćeri, a među njima su bile Antonija Stupar Jurkin i kći Paola koje su nosile matchy-matchy kombinacije.

Obje su se pojavile u čipkastim bordo haljinama i crnim gležnjačama, a kombinacije su zaokružile odličnim frizurama i, naravno, prekrasnim osmijehom! 

Lijepa voditeljica na eventu je pokazala još jednu odličnu kombinaciju te dokazala da bež od glave do pete ne izgleda nimalo dosadno. Ležernu haljinu u struku je stegnula remenom, a zaogrnula se kaputom boje devine dlake i dodala veliki ovosezonski hit, naborane čizme. Time je dobila outfit idealan za dnevne obveze, s kojim se lako može produžiti na druženje poslije posla i skroz zablistati!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".