Modno proljeće u Saboru: 'Vremena su se itekako promijenila...'

Naša modna savjetnica Dubravka Pripić Znaor komentira ležerna proljetna izdanja u Saboru
Vidi originalni članak

Što se tiče dama u Saboru, vremena se itekako mijenjaju, kaže nam modna savjetnica. Nasmiješena Sonja Čikotić pojavila se u cvjetnoj haljini koja je pravi vjesnik proljeća, a na nogama nosi ravne cipele sa svjetlucavim detaljima. 

- U garderobu je ušla doza svježine, što je posebno očito na haljinama raznih motiva - priča nam Dubravka. 

Državna tajnica Margareta Mađerić u prugastoj crno bijeloj kombinaciji izgleda baš dobro. 

- Pruge su atraktivne u svim varijantama, naročito kad je riječ o tamno-plavim i crno-bijelim kombinacijama, dok je cvijeće must have i simbol stilski pozitivnog svibnja!

Obje aljine su dobro krojene, ističu struk, no nisu previše uske, kaže nam Dubravka.

- Dužina je taman, dostojna institucije, a tu su čak i 'slip on tenisice' s ukrasom koje pašu u neki ležerniji poslovni dan. Iako cvjetna haljina kakvu nosi Sonja Čikotić zna imati vibru bake, tenisice su teleportirale čitavu kombinaciju u novi milenij, dajući joj moderan 'edge'. Prugaste haljine su ipak najzahvalnije jer evociraju ljeto, a usto su simbol luksuza, jedrenja i one specifične navy elegancije. Čak i kad su pruge crne.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".