Modno osvješteni Vatreni: U Zagreb sletjeli s vrhunskim dizajnerskim torbama

Dečki su nosili torbu vrijednu 27 tisuća kuna, nastalu u suradnji Adidasa, Louis Vuittona i FIFA-e
Vidi originalni članak

Jasno nam je svima da su Vatreni fantastični nogometni talenti, a čini nam se kako su i jako modno osvješteni. U Zagreb su svi sletjeli s fantastičnim torbama koje na sebi imaju "print" nogometne lopte. Torbu potpisuje Louis Vuitton, a cijena jednog modela iznosi 27 tisuća kuna.

Svaka torba dodatno je personalizirana te ima pločicu s hrvatskom zastavom koja, kako piše 24 sata, vrijedi oko 2000 kuna. Ova je torba nastala suradnjom Louis Vuittona, Adidasa i FIFA-e, a dobila je ime 'Keepall Bandoulière'.

Još po povratku u hotel u Rusiji, svojim su se primjericma na društvenim mrežama pohvalili Ivan Perišić i Danijel Subašić, a mi moramo priznati kako torba stvarno vrhunski izgleda i pravi je statement komad!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".