Modno osviještene sestrične prošetale gradom

Ivana i Mateja nose potpuno različite outfite, a fotografu Goranu Čižmešiji zapeli su za oko njihovi osmjesi
Vidi originalni članak

Ivana i Mateja Solomun odlučile su neradni dan iskoristiti za druženje, a kažu kako njihova odjeća, u ovom slučaju, predstavlja njihov stil.

Neradni je dan pa smo izašle na druženje. Radnim danom nosimo slično, ali ne tako kratko, koljeno treba biti prekriveno. Ljeto je idealno za nositi suknje i haljine. Ovo što danas nosimo baš obilježava našu osobnost i naš stil.

Ivana je prodavačica i odjenula je cvjetnu haljinu duljine do koljena, dok na nogama ima svijetle sandale i torbicu iste nijanse. Odlučila se za okrugle naušnice, a kaže kako je inače romantičan tip.

Nosim haljinu Orsay, torbu Guess i sandale Aldo. Definitivno sam tip za cvjetno i šareno, više sam romantičarka.

Mateja je marketing specijalistica, a za šetnju gradom odjenula je kariranu suknju u kombinaciji sa starkama i običnom bijelom majicom. Inače voli malo ozbiljniji stil, a stoji joj odlično.

Nosim majicu C&A, suknju Zara, torbu Mango i tenisice Converse. Ne nosim cvjetne uzorke, moj stil je malo stroži i ozbiljniji.

Pogledajte kako se odjenuti za razgovor za posao: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".