Modno osviještenoj voditeljici lepršava haljina pristaje kao salivena: 'Ljeto je za njih idealno, najviše ih volim nositi'

Valentina Baus lepršavu je haljinu nadopunila svevremenskim dodacima, crnim sandalama s remenčićima i dizajnerskom torbom.
Vidi originalni članak

Zaštitni "znak" proljeća definitivno su cvjetni uzorak i lepršave haljine obojene u takve efektne printeve, a voli ih i Valentina Baus, televizijska voditeljica koja je u gradu rado pozirala našem Goranu Čižmešiji. Lepršava haljina pristaje joj kao salivena, a nadopunila ju je i elegantnim izborom dodataka. Fotografija je nastala prošlog proljeća, a mi se i ovih dana rado prisjećamo njezinih super modnih izbora.

– Proljeće je idealna prilika za duge, lepršave haljine koje najviše i volim nositi. Crna mi je najdraža boja, a u ovom su je slučaju podigli cvjetni motivi. Zimi više nosim jednobojno, a ljeti volim boje i uzorke. Nemam omiljeni uzorak, a ako mi se nešto svidi, to i kupim, bez obzira na to je li u trendu ili nije – ispričala je modno osviještena Valentina za Divu. 

Ovakav lepršavi model idealan je izbor kad želite nešto elegantno, bilo da se radi o dnevnoj varijanti ili večernjim prigodama. Dozu romantike haljini detalji poput volana na donjem dijelu i spuštenih ramena. Valentina je haljinu nadopunila klasičnim modnim dodacima s kojima je elegancija zajamčena. Tako je odabrala crne sandale s potpeticom, svevremenski par u kolekciji, i torbu s dizajnerskim potpisom koje mnoge ljubiteljice mode imaju na svojoj wishlisti.

Ako više volite kratke haljine, donosimo vam najbolje izbore košulja-haljina:

FOTO: Zara Košulja haljina s ažurom 59,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 4595 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Satenska košulja-haljina s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 45,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 49,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s volanima 39,95 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 17,99 EUR FOTO: Zara Košulja-haljina od mješavine lana s pojasom 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s kopčom 15,99 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR

Sandi Cenov ima sjajan stil: 'Ponekad sam odjeven bajkerski, a ponekad elegantnije, kao danas'
Suknja s prorezom i kratka bluza pristaju joj kao saliveni: 'Slabo nosim uzorke, brzo mi dosade'
Ivan Ćosić posjetio je Miami: Grad je skup, ali i savršeno lijep i prepun događanja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".