Modno osviještenoj dami svevremenska elegancija sjajno pristaje: 'Pratim trendove i nosim od svega po malo'

Barbara je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i ispričala par detalja o svojem stilu
Vidi originalni članak

Volite li elegantne odjevne kombinacije i klasiku u "pomaknutom" ruhu, sigurno će vam se svidjeti stajling kojeg je isfurala nova akterica naših modnih priča. U njima donosimo najbolje odjevne kombinacije sa zagrebačkih ulica, a prošle godine Goran Čižmešija zabilježio je stajling koji možete "prepisati" u danima kad tražite nešto malo formalnije, no opet drugačije od klasike na koju smo navikli.

Takav je stajling pokazala Barbara Rudeš, modno osviještena učenica koja je rado pozirala našem fotografu i ispričala nekoliko detalja o svojem stilu: 

- Volim se odijevati šareno, kombinirati različite boje i uzorke. Pratim trendove i nosim od svega po malo. 

Za prve dane jesnske sezone, dok još čekamo one prave, hladnije temperature, Barbara je odabrala culotte hlače s uzorkom. One su bile prave zvijezde stajlinga pa je ostatak kombinacije bio nešto jednostavniji i smireniji. Spojila ih je s izvrsnim čizmama od brušene kože i kaputom boje devine dlake, klasikom koji je nosiv iz sezone u sezonu pa je i odlično ulaganje.

Torba s bambusovom ručkom pravi je "mamac" za poglede, a u nijansi boje konjaka izvrsno će se uklopiti i u sve proljetne kombinacije jer se radi o boji koja svakoj kombinaciji daje notu elegancije.

Jesenska sezona u znaku je kože, a mi izdvajamo najbolje kožne torbice:

FOTO: Mango 39,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 39,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 15,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 29,99 EUR FOTO: Mango 25,99 EUR FOTO: Mango 25,99 EUR FOTO: Mango 45,99 EUR FOTO: Mango 39,99 EUR

Hela Puljić uspješno hendla biti najbolja stomatologinja i majka djevojčice: 'Uživam ljudima vraćati osmijeh na lice'
Najbolje maske za kosu koje Hrvatice obožavaju, a trenutno su na akciji
Ako ove jeseni i zime odaberete jednog od ovih klasičnih kaputa, nećete pogriješiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".