Modno osviješteni Tatjana i Vlaho: 'Odabrali smo praktični bajkerski look jer smo došli na motoru u grad '

Prisjetili smo se kombinacija Tatjane Dragović i Vlahe Arbulića koji super stil imaju u malom prstu
Vidi originalni članak

Volim stil Tatjane Dragović i Vlahe Arbulića, a u usklađenim odjevnim kombinacijama naš ih je Goran Čižmešija u gradu "ulovio" još na proljeće, a mi smo se sad rado prisjetili njihovih kombinacija. Tada su izvrsno spojili klasiku s trendovima i pokazali da se ključ dobrog outfita krije u - jednostavnosti!

Tatjana je traperice kombinirala s hit čizmama, tzv. combat modelom i crnom dolčevitom, a stajling je upotpunila omiljenim jesenskim klasikom, kožnom jaknom. Riječ je o komadu koji svoje mjesto treba pronaći u svakoj garderobi - jednom kad kupite kožnjak, nosit ćete ga iz sezone u sezonu, a svakoj će kombinaciji dati rokerski prizvuk.

Modno osviještena Tatjana stajling je zaokružila minijaturnom dizajnerskom torbicom iza koje stoji luksuzni brend Bottega Veneta. Unatrag nekoliko sezona, torba se nalazi u samom vrhu najtraženijih među fashionisticama, a Tatjanin odabir bio je model u efektnoj boji koja ima moć osvježiti i najjednostavniju kombinaciju. 

I Vlaho se držao slične modne formule pa je robusne čizme spojio s poderanim trapericama i bijelom hoodie trenirkom. Ruksak je najpraktičniji odabir za svaki dan, a izgleda baš cool.

- Odabrali smo praktični bajkerski look jer smo došli na motoru u grad - rekao par koji izvrstan stil ima u malom prstu - tada za Divu

Ako vam se sviđaju torbe s čvorom, odlične smo modele izdvojili u galeriji

H&M, 84 eura Bottega Veneta, My Theresa, 2600 eura Bottega Veneta, Net a Porter, 1500 eura Dries van Noten, Net a Porter, 535 eura Rag & Bone, Outnet, 144 eura Ganni, Outnet, 54 eura Neous, Net a Porter, 645 eura Rejina Pyo, Outnet, 340 eura Rejina Pyo, Outnet, 199 eura Zara, 179,90 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".