Modno osviještene prijateljice očitale lekciju sjajnog stila: 'Preferiramo klasične komade'

Goran Čižmešija fotografirao je dvije prijateljice koje su na špici ukrale pozornost u casual stajlinzima
Vidi originalni članak

Ljetom najviše volimo u ležerne kombinacije ubaciti neki elegantniji i chic komad, a upravo su to napravila dvije prijateljice sa zagrebačke špice koje je fotografirao naš Goran Čižmešija. Dora Crnčević Horvat je marketing managerica, a Cvita Nikolac ekonomistica. Zgodnim je prijateljicama zajedničko što super stil imaju u malom prstu i prave su majstorice u kombiniranju ležernih komada za svaki dan.

– Preferiramo klasične komade, frendice smo i ne dogovaramo se što ćemo obući kada idemo zajedno van, ali često posuđujemo odjeću jedna drugoj jer imamo sličan stil. Kako jedna živi u Zagrebu, druga u Šibeniku, šaljemo si robu kada trebamo za neke prigode. Podjednako nosimo ravnu obuću i visoke pete, ovisno o prigodi – ispričale su nam zgodne prijateljice.

Dora je odabrala kombinaciju u kojoj je spojila traper kratke hlače i plavu košulju, dva ljetna klasika koje rado nosimo u toplijim danima. Sparila ih je uz natikače i malu bež torbicu, a za Divu ispričala:

– Volim kombinacije s traperom, često tako nosim. –

Cvita je odabrala nešto elegantniju kombinaciju pa zagrebačkim ulicama prošetala u bijeloj maksi haljinu koju je uparila uz crne natikače i malu crnu torbicu, a za Divu dodala:

– Vruće je, a ovo je prozračna haljina, zato sam je odabrala. Živim u Šibeniku. –

Kakav odličan miks boja i uzoraka! Zgodna odvjetnica prava je majstorica u spajanju nespojivog
Ovakav model traperica ne pristaje svakome, no ona ih odlično nosi: 'Volim neutralne i ostale boje, ali ne volim uzorke'
Keksići u zdravijoj varijanti: Imamo recept za slasticu s maslacem od kikirikija koja će oduševiti goste

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".