Modno osviještene prijateljice očitale lekciju iz ležernog stila: 'Često smo u tenisicama, visoke pete su za večer'

Goran Čižmešija prošlog svibnja fotografirao je dvije divne frendice koje su na špici ukrale pozornost u casual stajlinzima
Vidi originalni članak

Vikendom najviše volimo u ležerne kombinacije ubaciti neki elegantniji i chic komad, a upravo su to napravile dvije frendice sa zagrebačke špice koje je fotografirao naš Goran Čižmešija. Prije produženog vikenda, prisjetili smo se kombinacija prijateljica koje su prošetale u svibnju prošle godine, a njima se i sada možete inspirirati.

Iva Troskot studentica je diplomacije i međunarodnih odnosa, a Mara Rezar studira talijanistiku. Zgodnim je frendicama zajedničko što super stil imaju u malom prstu i prave su majstorice u kombiniranju ležernih komada za svaki dan.

- Ove smo kombinacije odabrala jer je lijep, sunčan dan pa idemo na kavu. Često smo u tenisicama, visoke pete rezervirane su samo za navečer - ispričale su tada djevojke. 

Obje frendice odabrale su haljine s visokim prorezima - Iva se odlučila za tamnoplavu verziju koju je kombinirala s dizajnerskim tenisicama i torbicom, a stajling je upotpunila naočalama mačkastih okvira i odličnom kožnom jaknom, mnogima omiljenim odabirom u prijelaznoj, proljetnoj sezoni. 

Mara se odlučila za prljavo bijeli model kojeg je nosila uz tenisice s cool detaljem, a outfit je upotpunila predimenzioniranom jaknom i jednom od it torbica sezona, clutch "zgužvanim" modelom kojeg je popularizirao talijanski dizajnerski brend Bottega Veneta.

Volite li haljine i kombinezone, zavirite u galeriju gdje smo izdvojili modele u kojima ćete izgledati chic od jutra do mraka:

FOTO: Mango Haljina-košulja s plisiranim satenskim efektom 39,99 € FOTO: Mango Asimetrična haljina od satena 99,99 € FOTO: Mango Haljina s otvorenim leđima 99,99 € FOTO: Mango Duga haljina otvorenog kroja 69,99 € FOTO: Mango Dugi kombinezon s printom 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Pletena haljina s detaljem resa 49,99 € FOTO: Mango Asimetrični kombinezon s volanima 59,99 € FOTO: Mango Satenska kamizol haljina 59,99 € FOTO: Mango Bijela satenska haljina 99.99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon s drapiranim vratom 79,99 € FOTO: Mango Heklana haljina s resama 69,99 € FOTO: Mango Haljina s drapiranim dekolteom 79,99 € FOTO: Mango Satenska cvjetna haljina 35,99 € FOTO: Mango Satenski kombinezon na pruge 45,99 €

 

Agentica za nekretnine nosi popularne tenisice koje se mnogima ne sviđaju, ali njoj baš dobro pristaju

Ponovno nam je pozirao omiljeni par: Vole se srediti za špicu i biti u skladu jedan s drugim

Maskara na koju vrijedi obratiti pozornost: Produljuje trepavice, a ne razmazuje se i ne stvara grudice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".