Modno osviještene djevojke pokazale savršene kombinacije s domaćim potpisom za sve ljetne partyje

Upadljive jednodijelne kupaće kostime upotpunile su donjim dijelovima od istog materijala što je idealno jer s plaže možete direktno u večernji izlazak.
Vidi originalni članak

Čini li se i vama kao da je Mykonos ove godine IT otok?! Instagram su preplavile objave s ovog otoka koji voli zabave, ali i modu. Osim brojnih restorana i dekadentnih beach barova koji su ujedno i bajkovita mjesta za doček zalaska sunca na Mediteranu, s koktelom u ruci, Mykonos je i središte luksuza, s elegantnim buticima koji se protežu bijelim uličicama.

Pravu lekciju iz stila za ljetnu modu dale su nam i prijateljice koje su na Mykonosu slavile djevojačku večer Kristine Prišč, zaručnice NBA košarkaša Ivice Zubca. 

Između ostalih, s njom su se nekoliko dana dobro provodile prekrasna Dina Dragija, Brita Bobetić i dizajnerica Kristina Burja koja je bila zaslužna za mnoge njihove outfite s potpisom Krie koje su nosile na Mykonosu. Cure su puno vremena provodile na plaži, no nisu propustite priliku odjenuti se kako bi impresionirale.

Upadljive jednodijelne kupaće kostime upotpunile su donjim dijelovima od istog materijala što je idealno jer s plaže možete direktno u večernji izlazak. Kaftani i fluidne haljine jakih boja i zanimljivih krojeva neizostavne su na moru, a na bijelom Mykonosu posebno dolaze do izražaja. To je siguran način da se istaknete iz mase gdje god bili. No, Kristina i Dina pokazale su kako i bijelo odlično funkcionira. Ne možemo se odlučiti koji je stajling bolji…

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".