Modno odvažan optičar vjeran svom stilu tmuran dan razveselio je šarenom kombinacijom

Benon Paljušević već je bio zvijezda naše modne rubrike, a ovog ga je puta Goran Čižmešija fotografirao u proljetnom izdanju
Vidi originalni članak

Gospodin Benon Paljušević već je bio zvijezda naše street style rubrike, a fotograf Goran Čižmešija ovog ga je puta ulovio u jednom proljetnom izdanju. Modno osviješteni optičar, koji svaki put pokaže zanimljiv stajling, ovaj je outfit odabrao jer je, kako sam kaže, tmuran dan pa je kombinacija tu da ga razvedri.

– Danas je pomalo tmuran dan, pa sam se odlučio razveseliti šarenom kombinacijom. Uvijek nosim nešto drugačije i jako volim boje – otkrio nam je simpatičan optičar.

Ovoga puta prošetao je u kombinaciji u kojoj je glavnu riječ vodio floralni print. Tako je sako s ružičastim, narančastim i žutim cvjetovima upario uz bež hlače od brušene kože. Dodao je i šal s printom, a posebno su nas oduševila genijalne mokasine koje su na vrhu imale cvjetni print.

Ranije je za Divu ispričao da voli torbe i ima ih u raznim bojama pa ih usklađuje s odjećom. Karirani je uzorak naveo kao omiljeni, što smo mogli i vidjeti u jednom od njegovih prijašnjih odjevnih kombinacija.

Modna odvažnost gospodina Paljuševića itekako je dobrodošla na zagrebačkim ulicama! 

Mikro bob nova je verzija popularne frizure koja je preuzela društvene mreže
Trendovi manikura za proljeće koji će osvježiti nokte i dati im neodoljivo chic izgled
Najbolji proizvodi s retinolom koji su učinkoviti u rješavanju problema akni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".