Modno nepogrešiva Sabina Glasovac: Od nje bi mogle učiti baš sve saborske zastupnice!

Pokazala je da neka modna pravila više jednostavno ne vrijede, ali i da stil ima u malom prstu, bez obzira na prigodu
Vidi originalni članak

SDP je održao konferenciju za medije, a naš fotograf ulovio je nasmiješenu Sabinu Glasovac koja je još jednom pokazala zašto ima titulu najbolje odjevene zastupnice u Saboru koja može izvrstan primjer svima ostalima.

Odabrala je klasične plave hlače koje je kombinirala s bluzom i remenom u istoj boji, a look zaokružila smeđim salonkama koje su izvrstan izbor za proljetne dane. 

Pokazala je da odavno ne vrijedi modno pravilo o tome kako smeđa i crna ili plava i crna ne idu zajedno pa je cijeli styling zaokružila crnom maramom. 

Glasovac je često zvijezda naše modne rubrike, a jednom ju je i fotografirao naš Goran Čižmešija kojem je tom prilikom otkrila da nije velika obožavateljica crne boje. Nekoliko puta njezin je stil prokomentirala i modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor, a uvijek je imala samo riječi hvale. 

Primjerice, za ovu kombinaciju je rekla:

Masculine detalji u kombinaciji sa ženstvenim hlačama itekako su dobrodošli. Ovo je primjer stilske ravnoteže, tako da čak ni ta mašna, inače simbol smokinga, ne djeluje previše. Sve skupa zaokružila je košulja u nebeskom tonu plave - siguran odabir, svakome pristaje, nenametljiva je i uvijek poslovna.

Za crno-bijeli outfit kaže:

Žene koje se često ili isključivo odijevaju u crnu, znaju kako razbiti monotoniju te neboje – raznim efektima na teksturi, a možda i nekom 3D aplikacijom… Imaju niz mogućnosti i kroz modne dodatke te slojevito odijevanje. Iako, treba paziti ako sve skupa ne bi izgledalo previše tmurno, jer crna nas može itekako postarati.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".