Modni vodič za glazbene festivale

Idete na jedan od najvećih glazbenih događaja u godini - Ultra Europe, a ne znate što obući? Imamo par korisnih i (naravno) modnih savjeta.
Vidi originalni članak

Od 15. do 17. srpnja ljubitelji elektronske glazbe moći će posjetiti Split, Brač, Hvar i Vis i uživati u skladbama poznatih DJ-eva i drugih izvođača. Barem iz vlastitog iskustva znamo koliko je teško opremiti kofer s onim najpotrebnijim stvarima, pogotovo ako ne želite po ovim visokim temperaturama vući sa sobom nepotrebno tešku prtljagu. Cure, imamo rješenje - barem ono modno! Dovoljno vam je nekoliko odjevnih kombinacija u kojima možete partijati cijelu noć i izgledati ultra fashion. 

1. Haljina/ kombinezon

Mala slatka haljina uvijek je dobar izbor, no za vrijeme ovakvih događaja mi smo pobornici kombinezona koji na prvi pogled izgledaju poput haljine. Praktični su, jednostavni za kombiniranje, te izuzetno udobni. 

 Zara 59,90 kn

2. Pamučni top

U masi ljubitelja elektronske glazbe iz cijeloga svijeta ne želite nositi nikakvu tešku odjeću u kojoj će vam biti vruće. Zato birajte lagane, pamučne topove na bretele u kojima će te moći slobodno uživati. 

 Zara 79,90 kn

3. Kratke hlačice

Umjesto klasičnih traper hlačica birajte one sa šarenim motivima i uzorcima koje možete kombinirati na jednostavne majice s kratkim rukavima. Nama su se posebno svidjele one cvjetne. 

 H&M 29,99 eura

4. Tenisice

Iako vam možda čini kao dobra ideja ići u otvorenim sandalama na glazbeni festival, mi smo ipak pobornici tenisica. Osim što vam ljudi neće skakati po prstima, moći će te u miru uživati u svojoj najdražoj glazbi. 

 Asos 28,17 eura

5. Ruksak 

Ovog ljeta zaludio je mnoge trendseterice i fashionistice, a mi smo samo jedni u nizu koji obožavaju ruksake. Upotpune svaku odjevnu kombinaciju, a u njih možete potrpati baš sve pa čak i rezervne komade odjeće (ako se u međuvremenu predomislite vezano za svoju odjevnu kombinaciju). 

 Asos 33,80 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".