Modni urednici savjetuju: Kako se na brzinu odjenuti stylish kad već kasnite?

Nama se događa na tjednoj bazi pa su ovi savjeti i više nego korisni
Vidi originalni članak

Na portalu Coveteur modni su urednici podijelili savjete što napraviti kad stojite pred ormarom i nemate ideju što odjenuti, a već debelo kasnite. 

Kad kasnite u izlazak

Hannah Baxter: Volim kad mi outfit za izlazak bude primijećen - crne traperice visokog struka su must have, a obično ih nosim s glomaznim čizmama, primjerice martensicama. Predimenzionirana košulja i kožnata jakna neizostavni su dijelovi kombinacije, a sve zaokružim dobrim komadom nakita. 

Kad kasnite na spoj

Tara Gonzalez: Sa svojim dečkom sam jako dugo, no to ne znači da sam se prestala sređivati kad idemo van. Volim biti "presređena", a kad nemam vremena za to, moj se outfit sastoji od majice upečatljivih rukava jer to kombinaciji daje otmjen prizvuk. Uz to kombiniram vintage traperice kako bi sve izgledalo cool, a styling zaokružim dobrim parom čizama.

Kad kasnite na posao

Laurel Pantin: Uvijek kad moram izgledati formalnije, a nemam vremena, moj je odabir haljina kariranog uzorka midi dužine s baršunastim balerinkama u špic. Kosu onda svežem u nisku punđu, što svemu daje još sofisticiraniji izgled. 

Samantha Sutton: Uvijek kad kasnim na posao, trudim se odjenuti što jednostavnije, a naglasak stavim na modne dodatke. Obična bijela košulja ili basic majica uparena s trapericama moj je omiljen odabir, a onda sve začinim metalik čizmama, maramom, beretkom ili nekim statement naušnicama. 

Kad kasnite na obiteljski ručak 

Katie Becker: Bez obzira na to koliko volite svoju obitelj, na zajedničkim druženjima uvijek bude nekih pitanja koje biste radije izbjegli. Kako se pitanja ne bi dotakla i mojih odjevnih kombinacija, najradije biram klasičan outfit: crne traperice i džemper u nekoj neutralnoj boji. S tim nema pogreške!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".