Modni stilist: "Imam više nakita od ijedne žene koju znam, a za komentare koje dobijem jednostavno - ne marim!"

Goranu Čižemšiji pozirao je na romobilu modni stilist Marko Ćelić u lepršavom bijelom outfitu
Vidi originalni članak

Volim drugačije stvari, ne volim klasiku, a ovo je čak jedno od mojih jednostavnijih izdanja, rekao je Marko Ćelić našem Goranu Čižmešiji kad ga je fotografirao u lepršavom ljetnom outfitu.

- Ovu sam kombinaciju odabrao jer je prozračno, udobno i ljeto. Najekstravagantnije što sam odjenuo u grad je bila kombinacija kaftana i turbana uz puno nakita pa su se neki prolaznici iz zezancije i klanjali. Često nosim ogrlice, narukvice, prstenje… Nakit jako obožavam i imam ga više od ijedne moje prijateljice i ženske osobe koju znam, otkrio je modni stilist koji u slobodno vrijeme radi i kao dizajner interijera. 

Marko je rekao kako ima problema s kupovanjem jer misli da previše kupuje. U ljetnim danima preferira ležerne, lanene i ostale prirodne materijale, no nije sva njegova odjeća lepršava, već često zna odabrati i uske komade. 

- Uz poneki lijepi komentar, svakodnevno se susrećem i sa puno negativnih. Zapravo ne marim niti za jedno niti za drugo, bitno mi je kako se ja osjećam i da su me moji prijatelji i ljudi kojima sam okružen prihvatili takvog kakav jesam. Nije lijepo nepoznatoj osobi dobacivati razne neukusne i vulgarne stvari, ali sam naviknut na sve, rekao je Marko i dodao da svatko treba raditi na tome da sam sebi učini da mu bude bolje jer, ako je nama dobro, tako će biti i ljudima oko nas!

Najljepše ljetne outfite sa zagrebačke špice pogledajte u galeriji:

Stylish i na visokim temperaturama: Najljepše haljine u kojima ćete se osjećati ugodno, a idealne su za posao
Tako jednostavna, a tako divna: Stylish mama sa Cvjetnog nosi outfit koji će se svima svidjeti
Stylish poduzetnica koja super stil ima u malom prstu: "Ne volim nositi ono što drugi masovno nose"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".