Modni stilist i dizajner u još jednoj genijalnoj kombinaciji: 'Imam puno crnih i bijelih komada, iako mi lijepo stoje i boje'

Goran Čižmešija fotografirao je Marka Ćelića koji je već i ranije za Divu otkrio male tajne svojeg efektnog stila
Vidi originalni članak

Marko Ćelić već je nekoliko puta bio zvijeda naše street style rubrike, a svaki bi se put istaknuo jedinstvenim stilom i efektnim modnim kombinacijama. Modni stilist i dizajner interijera rekao je da je ovu kombinaciju odabrao jer je ležerna, a genijalan stajling je zabilježio naš Goran Čižmešija.

– Ovo je istodobno ležerna i modna kombinacija, a i sviđa mi se. Imam puno crnih i bijelih komada, iako mi lijepo stoje i boje – otkrio je Marko za Divu.

Na prvi pogled, njegova kombinacija ističe se ne samo odvažnim izborom komada već i njihovom kreativnom izvedbom. Bijela oversized košulja uparena s crnim kožnim bermudama stvara balans između minimalizma i modernog eklekticizma.

Kao poseban detalj koji privlači pažnju, tu je crni šešir širokog oboda s elegantnim trakama koje slobodno vise. Ne smije se zaboraviti ni izbor obuće – masivne crne cipele sa širokim potplatima, upotpunjene bijelim trakama koje su vezane oko gležnjeva, pružaju zanimljiv kontrast i teksturalni balans cijelom izgledu. 

Stajling je završila crna torba s lančićem, koja dodaje notu luksuza i sofisticiranosti. Lančić kao detalj na torbi ne samo da obogaćuje ovaj izgled, već unosi i dozu elegancije koja je u suptilnom kontrastu s ostatkom odjevne kombinacije.

Marko je ranije za Divu ispričao da često nosi ogrlice, narukvice i prstenje jer obožava nakit i misli da ga ima više od ijedne prijateljice i ženske osobe koju zna. 

Osvrnuo se tada i na komentare, rekavši kako za njih ne mari:

- Uz poneki lijepi komentar, svakodnevno se susrećem i s puno negativnih. Zapravo ne marim niti za jedno niti za drugo, bitno mi je kako se ja osjećam i da su me moji prijatelji i ljudi kojima sam okružen prihvatili takvog kakav jesam. Nije lijepo nepoznatoj osobi dobacivati razne neukusne i vulgarne stvari, ali sam naviknut na sve - rekao je Marko tada za Divu i dodao da svatko treba raditi na tome da sam sebi učini da mu bude bolje jer, ako je nama dobro, tako će biti i ljudima oko nas!

Jakna od brušene kože: Must-have komad za hladnu sezonu koji će podići svaki outfit
Kraljica Letizia prihvatila je jesenske nijanse u ciglasto crvenoj Ferragamo haljini
Komičara Ivana Šarića uhvatili smo prije 10 godina u outfitu kojeg rado prepisujemo i danas

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".