Modni radar: Tatjana Dragović

Ona je dama koja u modnim odabirima nikad ne griješi!
Vidi originalni članak

Tatjana Dragović redovito se nalazi na listi najbolje odjevenih Hrvatica - s razlogom jer ona uistinu zna što je dobar stil i kako ukrasti pažnju svojim odjevnim kombinacijama! Prije svega, građena je tako da na sebe može staviti koji god odjevni komad zamisli i stajat će joj fantastično. Njezin se izgled nalazi na granici damskog i casual stila, a sjajno kombinira nespojive komade.

Vrlo često je možemo vidjeti u odjeći s dizajnerskim potpisom, a najčešće se radi o markiranim torbama i cipelama na kojoj kolekciji joj pozitivno zavidimo! Ne propušta nositi najveće trendove sezone poput čupavih Gucci loaferica, lepršavih cvjetnih haljina i suknji napravljenih od tila. 

Međutim, ono što cijenimo kodTatjane je što ne iskopira svaki look s piste od glave do pete, već odjevnim kombinacijama da neku osobnu notu pa joj svaki outfit izgleda vrlo originalno, a istovremeno kao da u njega nije uložila mnogo vremena, već se jednostavno poigrala komadima u ormaru. 

Tatjanina beauty rutina isto očarava - na Instagramu često objavljuje fotografije bez šminke te je u svakodnevnim situacijama viđamo s neutralnom i laganom šminkom, dok za važnija događanja najčešće bira smokey eyes i nude ruž za usne, 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".