Modni radar: Sabina Glasovac

Političarka čiji bismo stil rado kopirale!
Vidi originalni članak

Na saborskim sjednicama pogled nam je zapeo za modni stil jedne saborske zastupnice. Riječ je o Sabini Glasovac, zastupnici SDP-a, koja je u saborsko odijevanje unijela prijeko potrebno osvježenje. Općenito gledajući, za njezine stylinge možemo reći da su primjereni saborskim pravilima odijevanja, ali i da zastupnica vrlo dobro zna što se trenutno nosi pa će uvijek kombinaciji dodati poneki trendi detalj.  Njeguje poslovan, ali vrlo elegantan stil, odjeću pronalazi u high street trgovinama, a svemu doda neki osobni pečat.

Jedan od modnih detalja kojima je osvježila styling je i leptir mašna koju je uspješno iskombinirala s klasičnom košuljom na prugice, suknjom zanimljivog uzorka te špic cipelama primjerene pete.  

Ne ustručava se istaknuti ini svoju vitku figuru pa je jednostavnoj bijeloj haljini dodala remen u obliku mašne te sve zaokružila zanimljivom laganom jakom.  

Voli  nositi i jarke boje i upečatljiv nakit pa smo je, između ostalog, imali priliku vidjeti u petrolej zelenoj haljini kojoj je dodala mornarsko plavi sako i neobičnu ogrlicu, dok je za jednu priliku crno-bijelu haljinu kariranog uzorka upotpunila jarko žutim sakoom i izdvojila se iz mase. 

Međutim, moramo primijetiti da su joj ipak najdraže odjevne kombinacije u neutralnim bojama poput crne, bijele, sive i bež. Ipak, u njima nikad ne izgleda "dosadno", već zna da je formula za uspjeh pravilo "manje je više".  

Analizirajući njezin stil možemo primijetitii da su joj važne dvije stvari: udobnost i primjerenost situaciji. Također,  zaključujemo kako je ta dva čimbenika uspješno spojila pa se na saborskim sjednicama i političkim događanjima uvijek pojavljuje primjereno obučena.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".