Modni radar: Olja Vori

Ne znamo osvaja li nas više osmijehom ili stylingom!
Vidi originalni članak

Hrabrost - to je riječ s kojom bismo najbolje opisali stil Olje Vori. Gdje god prođe, ne može proći nezamijećeno, a laskave modne komentare može zahvaliti činjenici da je moda za nju isključivo - igra. I to je ono čemu svatko od nas treba težiti te istovremeno biti neopterećen tuđim mišljenjem.  

Ormar ove lijepe Splićanke uistinu je šarolik - od skupocjenih brendiranih krpica, preko vintage komada iz majčinog i bakinog ormara do odjevnih predmeta iz svima dostupnih high street trgovina, čime Olja pokazuje da novac uistinu nije presudan za dobar stil, već će se on izgraditi neovisno o svoti izdvojenoj za odjeću.  

Olja ima fantastičnu figuru i duge noge pa može iskombinirati apsolutno sve što poželi. Zimi je vrlo često viđamo u čizmama preko koljena, veselim bundama i efektnim haljinama, dok su topliji dani rezervirani za statement cipele, jarke boje i mnogo, mnogo uzoraka

Tek su se nedavno iz Pariza preselili u Zagreb, a čini nam se da je Olja tamo učila uistinu od najboljih jer je pariški chic uspješno prenijela na zagrebačke ulice. Njezino odijevanje u skladu je i s filozofijom Parižanki pa je nikad nećemo vidjeti da robuje trendovima, već sve prilagođava već postojećem modnom izričaju. 

Kod Olje ne vrijedi pravilo da je manje više, već baš suprotno. Ne ustručava se spajati različite materijale, teksture, boje i uzorke, no, na njoj taj spoj izgleda odlično jer se sve odlično nadopunjava

Veliku pozornost pridodaje i modnim dodacima. Često ćemo je vidjeti sa zanimljivim šeširima, razigranim kapama, efektnim torbicama i odličnim naočalama. Njezinoj eleganciji pridonosi i duga, valovita i njegovana kosa, ali i crveni ruž koji je neizostavan dio gotovo svakog stylinga. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".