Modni radar: Nina Badrić

Pozitiva je njezin adut!
Vidi originalni članak

Nina Badrić jedna je od onih diva na domaćoj glazbenoj sceni čiji je talent neupitan, no ovoga puta vokalne sposobnosti ostat će u drugom plan, a u prvom će biti njezin modni izričaj koji njeguje izvan svjetla pozornice. Kad bi se njezina pojava trebala opisati jednom riječju, to bi svakako bila „ženstvenost“, a to, između ostalog, dokazuju dugačke haljine, čipkasti detalji, odjeća koja prati liniju tijela i cipele s (vrlo) visokom potpeticom kojih ne nedostaje u njezinom ormaru. Pjevačica jako dobro zna što pristaje figuri poput njezine i ne ustručava se naglasiti svoje atribute. Naravno, svjesna je i svojih godina pa to uvijek radi s ukusom i mjerom, no opet je potrebno naglasiti da upravo te godine jako dobro nosi i zna što s vremenom treba ostaviti iza sebe. Jednaku pozornost daje domaćim i stranim dizajnerima, no upućeni će vrlo brzo primijetiti da su joj hrvatske snage sve draže, osobito kreacije Zigmana i dvojca eNVy room.

Kad prilika ne zahtijeva dress code, Nina ponovno ništa ne prepušta slučaju pa blista i u jednostavnim kombinacijama namijenjenim šetnjama gradom ili ležernim druženjima. Osim s odjećom, katkad se voli poigrati i s frizurom. Njezin izgled varirao je tijekom karijere, no navikli smo je gledati kao brinetu laganih uvojaka. Ipak, krajem prošle godine, potaknuta pozitivnim komentarima na promjenu izgleda za potrebe spota, pjevačica se odlučila vratiti u plavuše i tim odabirom nije pogriješila. Međutim, njezino platinasto razdoblje nije dugo potrajalo pa se ponovno vratila u brinete, no ovog puta par nijansi svjetlije od onog izdanja koje smo godinama gledali.

Ipak, bez obzira na to što njezine kombinacije kod modne kritike dobro prolaze, ono bez čega niti jedna od njih ne bi bila potpuna svakako su njezin osmijeh i samopouzdanje. Zbog njezine pozitivne energije gotovo svaka odjevna kombinacija zasluži stilsku peticu.

Nina vrlo dobro zna upečatljivim komadima ne treba mnogo pa je ovaj statement kaput odlično kombinirala s uskim trapericama i razigranim, no decentnim cipelama dizajnerice Sophie Webster. Da je manje-više pokazala je i odabirom elegantne crne clutch torbice, nude tonovima u make up-u i kosom svezanom u jednostavan rep.

Jedan od najvećih trendova ove godine, culottes hlače, pronašle su svoje mjesto i u Nininom ormaru. Uz njih je obukla klasičnu bluzu i kaput te Valentino cipele koje mnoge dame priželjkuju u svojim ormarima.

Iako događanje ne zahtijeva formalno odijevanje, Nina se ne odriče visokih potpetica. Dapače, tad bira jarke boje poput žute kojoj hrabro suprotstavlja crvenu i stvara dobar color blocking.

Jednostavni krojevi najbolje odgovaraju Nininoj figuri, a to je pokazala odabirom crne haljine koju je uskladila sa štiklama na vezanje, velikim ljetnim hitom, ali i torbom koja je „razbila“ cijelu kombinaciju, pokazavši da veseli točkasti uzorak nikad ne izlazi iz mode.

Bez obzira na to što su hlače sa sportskom crtom sa strane veliki ovosezonski hit, ipak ne laskaju Nininoj figuri, osobito ne kad se nose s mrežastom majicom ispod koje je vidljivo donje rublje. Ovakve kombinacije zahtijevaju u potpunosti vitku figuru te sasvim mali broj modnih dodataka.

Plisirane su suknje još jedan od ovogodišnjih trendova, no i one zahtijevaju pomno planiranje. Ovakva se bluza, što bojom, što dezenom, nije dobro uklopila, a svakako bi elegantnije izgledala nošena s klasičnim crnim hlačama ili sasvim jednostavnom suknjom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".