Modni radar: Nikolina Ristović

Uvijek kao za naslovnicu!
Vidi originalni članak

Htjeli, ne htjeli, za Nikolinom Ristović okrenut ćete se na ulici. Ako vam pažnju ne privuče njezin izgled, svakako ćete primijetiti odjevnu kombinaciju po kojima se izdvaja od većine domaćih dama. Njezina je garderoba spoj trendi odjeće, pokojeg high street komada, no većinom prevladavaju dizajnerske stvari, onakve kakve možemo vidjeti na svjetskom jet set-u i na crvenom tepihu, na kojima se katkad i pojavljuje. No takav upečatljiv stil, ponekad i pomalo i pretjeran, Nikolinu gotovo svake godine svrstava na listu najbolje odjevenih Hrvatica.

Kad bi se njezin stil morao opisati jednom riječju, to bi bio epitet "hrabra". Rado stvara vlastita modna pravila i pokazuje da ona uvriježena za nju ne vrijede jer je moda prije svega - igra, a Nikolina zna kako u njoj biti (pozitivno) primijećen. Prilikom pogleda u njezin ormar, nije teško zaključiti koji joj je odjevni komad najdraži - to su prvenstveno suknje u kojima ponosno pokazuje svoje duge i vitke noge, a za njima ne zaostaju torbice i cipele, a one su sve, samo ne obične. Jarke boje, neobični oblici, zanimljivi detalji... teško je pogoditi koje je iduće iznenađenje koje će nam ova voditeljica pripremiti, no možemo biti sigurni da neće biti dosadno.

Zahvaljujući njezinom Instagram profilu na kojem često obožavatelje veseli fotografijama iz privatnog života, možemo vidjeti da Nikolinu ne "zanima" koja je prilika, već će i za običan odlazak u kupovinu namirnica odjenuti trendi kombinaciju poput čizama iznad koljena i kratke haljinice. A, osim na volji da svaki dan izgleda kao da je sišla s naslovnice časopisa, mnoge žene joj zavide na činjenici da s lakoćom kroz život korača u visokim petama. Bez obzira na to što neprestano mora trčkarati za dvogodišnjom kćerkom Unom Sofijom, Nikolinu ćemo uvijek vidjeti u cipelama s potpeticom. Upravo su nam dame s takvim stilom poticaj da dan počnemo sa stilom u onim jutrima kad stojimo pred (punim) ormarom samo sa željom da izjurimo u tenisicama i tajicama.

Kombinacija damskog stila i rokerskog chica uvijek je IN, a da to zna, Nikolina je potvrdila odabirom haljine od tila koju je kombinirala s kožnom jaknom zanimljivog detalja na rukavima. Svoju ljubav prema neobičnim torbicama pokazala je izabravši clutch s motivom glasovirskih tipki, a sve je zaokružila jednostavnim cipelama u maslinastoj boji s vječnim detaljem - mašnicom na prednjem dijelu.

Da joj dobro stoji i pomaknuta klasika, potrvdila je odabirom kombinacije u monokromatskim bojama. Siva, bijela i crna odlično funkcioniraju zajedno, a ne izgledaju dosadno zahvaljujući zanimljivim krojevima i spoju različitih materijala. Ipak, da ne bude sve u nebojama, pobrinula se nalakiravši nokte u svijetlu nijanse plave boje, a pri šminkanju se držala pravila "manje je više" odabravši klasičan smokey eyes i nude ruž.

Nikolina ne krije svoju ljubav prema kratkim haljinama, a voli ih s razlogom - odlično joj pristaju jer njezine vitke doge dolaze do izražaja. Klasičnu bijelu haljinu odabrala je kao temelj kombinacije koju je nadogradila na prvi pogled nespojivim, no zanimljvim detaljima. Ležerno se zaogrnula kaputom vichy uzorka, a naglasak je, kao i uvijek, bio na cipelama i torbi. Iako su u nježnom, pastelnom tonu, zbog neobičnog oblika i pete, ove cipele definitivno nose kombinaciju, a da styling ne bude običan, dodala mu je torbicu sa šljokicama.

Šetnja gradom s kućnim ljubimcem također prolazi u modnom tonu. Još prije nekoliko sezona, Nikolina je nosila trend koji sad viđamo na ulicama - pompone na cipelama, a ovaj statement model odlično se uklopio u ostatak outfita. Bijela košulja i kožna jakna klasik su koji se treba pronaći u svakom ženskom ormaru, a hlačama bordo boje "razbila" je cijelu kombinaciju. Odmak od jednog klasike napravila je odabirom zanimljivih sunčanih naočala.

Nikolinina pojavljivanja na crvenom tepihu dosegla su i svjetsku razinu, no ovo rješenje ipak nije bilo najsretnije. Problem se ne nalazi u haljini koja je zanimljiva sama po sebi, već u satenskom boleru u kojem izgleda mnogo starije. Također, spoj srebrne naušnice, decentnog lančića, narukvice, raznog prstenja i ove prilično nakićene torbe ne uklapa se zajedno. Dojam bi bio mnogo bolji da je ostala samo pri zlatnim sandalama.

Iako joj kratke haljine izvrsno pristaju, ova nas nije oduševila. Zbog njezine dužine izgleda kao da je na sebe obukla top, a puno bi bolje funkcionirala uz crne skinny traperice. Također, neka modna pravila bolje je ne kršiti, a u ovoj se kombinaciji to odnosi na spoj kratke haljine i njezinog dekoltea. Detalji na gornjem dijelu haljine efektni su sami po sebi pa je lančić nepotreban i nalazi se na granici glamura i kiča. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".