Modni radar: Nataša Janjić

Vidi originalni članak

Pridjev koji se najčešće može naći uz stil Nataše Janjić je "nepogrešiv". Bez ovzira radi li se o crvenom tepihu ili nekom casual događanju, ova glumica pokazuje da se u modi vrlo dobro snazali te zna kako na pozitivan način privući pažnju. 

Često je možemo vidjeti i u dizajnu s hrvatskim potpisom, a njezine kombinacije za crveni tepih mogu se opisati kao elegantna klasika s pomakom. Ne ustručava se nositi različite boje, upečatljive uzorke i materijale, a, zahvaljujući odličnoj i vitkoj figuri, jednako joj pristaju i pripijene i široke haljine

Kad se radi o događanjima koja ne zahtijevaju dress codeNataša zna da je manje više pa će se odlučiti za basic modne komade koje će upotpuniti zanimljivim detaljima. Najčešće su to skinny traperice, zanimljiv top te, nerijetko, cipele s visokom potpeticom. 

Ono što nas je posebno dojmilo je Natašin besprijekoran ten te lice na kojem nikad nećemo vidjeti prenaglašenu šminku. Pronašla je rutinu koja joj odgovara pa usne najčešće naglašava crvenim ružem koji se odlično nadopunjuje s njezinom posebnom bojom kose. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".