Modni radar: Mislav Čavajda

Glumac koji se uvijek uspije istaknuti u masi!
Vidi originalni članak

Mislav Čavajda po mnogima je jedan od najbolje odjevenih Hrvata, a ovaj kazališni, televizijski i filmski glumac ne osvrće se pretjerano na mainstream modu i popularne trendove, već u oblačenju voli imati svoje "ja".

Od boja bira crnu, sivu i plavu pa ga najčešće možemo vidjeti u monokromatskim kombinacijama te u "neuparenim" odijelima koje najčešće kombinira s tenisicama ili niskim čizmama.

Vrlo dobro zna kakvi mu krojevi pristaju, a ponajviše voli nositi one asimetrične. Kad nosi odijela, nikad nije riječ o klasici, već o kombinaciji hlača i dobre košulje te sakoa. 

I kad je o modnim dodacima riječ Mislav vrlo pomno bira. Odustao je od nošenja klasičnog modnog dodataka muškaraca - kravate, pa radije bira upečatljive mašne ili  zanimljive šalove.

Kad prilika to zahtijeva, Mislav poštuje dress codeno na vrlo osebujan način. Iako većina muškaraca ne izlazi iz zone komfora te bira klasična odijela, glumac kombinira odijela koja bi se rijetko koji muškarac usudio nositi s neobičnim košuljama, poput one s volanima. 

Ono po čemu ga mnogi pamte upravo je njegova frizura. Prije nekoliko godina obrijao se za potrebe uloge, a danas je to njegov svojevrsni zaštitni znak. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".