Modni radar: Milanka Opačić

Još jedna saborska zastupnica koja se izdvaja saborskim odijevanjem.
Vidi originalni članak

Neki je prozivaju da je kao političarka previše zaokupljena modom, no prije bismo rekli da Milanka Opačić uspješno spaja saborski dress code s posljednjim trendovima u modi. Možemo je nazvati "predvodnicom" modernijeg odijevanja u Saboru, no i u tome proglasiti pomalo uspješnijom od njezinih saborskih kolegica. 

Njezine odjevne kombinacije odaju da je ljubiteljica visokih potpetica, a, čini nam se da ispred hlača daje prednost zanimljivim suknjama i haljinama. U svom ženstvenom i elegantnom stilu ne boji se nositi boje pa ćemo je nerijetko vidjeti u onim jarkim poput zelene, žute ili plave

No, da joj dobro stoji i klasika, potvrđuje onda kad se pojavi u skinny trapericama i jednostavnom sakou. Osobno bismo na njezinom mjestu nosili klasične hlače od odijela, no, ovisno o prilici, i ovakve mogu dobro proći, a ona pokazuje da i u 48- godini izgleda vrlo dobro te itekako drži do sebe

Iako su je neki prozivali da previše troši na odjeću, u to ne bismo ulazili jer mnogo njezinih odjevnih komada viđamo po street style trgovinama poput Zare i H&M-a, a ona sama vrlo dobro zna da novac nije presudan za dobar stil, već je važno kako se kombiniraju postojeći komadi. 

Ipak, ključ njezinog odličnog izgleda je samopouzdanje, a njega ima bez obzira nosila svečanu haljinu ili uske traperice s bikerskom kožnom jaknom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".